Spălatul vaselor ajută la slăbit. Câte calorii arzi

Spălatul vaselor ajută la slăbit. Câte calorii arzi
Cine ar fi zis că anumite activități casnice ne pot ajuta să dăm jos kilogramele în plus. Spălatul vaselor ajută la slăbit. Câte calorii pierzi astfel.

Cu siguranță au rămas câteva kilograme în plus de dat jos după sărbători. Mai ales că se apropie primăvara și va veni momentul să renunțăm la hainele groase. Anumite activități casnice ne pot ajuta să ne reglăm numărul de kilograme. Iată cum ajută spălatul vaselor la slăbit. Și ce alte activități mai putem întreprinde în acest sens.

Spălatul vaselor ajută la slăbit

Seara, după ce revii de la muncă, găteşti şi mănânci în grabă, după care mergi să te uiţi la TV sau te aşezi în faţa computerului? Mai bine schimbă acest obicei. După ce ai mâncat, apucă-te şi spală vasele, imediat. Acest exerciţiu înlocuieşte o scurtă plimbare şi nu lasă ca mâncarea înghiţită să se depoziteze pe unde nu vrei tu. 30 de minute de spălat vase, te ajută să arzi până la 100 calorii.

Reamenajează  camera

Cu această ocazie poţi să faci schimbare dublă, muţi mobila şi scapi de kilogramele în plus. Dacă tot te pregăteşti de noul sezon, o reamenajare  în casă îţi va oferi şansa să gândeşti mai fresh. Specialiştii spun că această ocupaţie te scapă de 225 calorii.

Spală geamurile şi oglinzile

Potrivit regulilor feng shui, oglinzile trebuie spălate des, ca să ai armonie în familie, dar tu poţi adăuga şi geamurile, care te scapă şi de caloriile insuprtabile. Câte  ferestre ai în casă? Sunt destule ca să te ocupe o jumătate de oră? Perfect, după ce le-ai lustruit, ai scăpat de 150 calorii.

Calcă hainele

Ştim că poate multe dintre voi nici nu vor să audă de aşa ocupaţie, dar  ea are şi câteva avantaje, anume că hainele se păstrează mai bine dacă sunt călcate, În plus, scapi de bacterii şi de caloriile adunate. 25 de minute de călcat şi ai scăpat de 100 calorii.

Foto: Facebook

Vieți anterioare. Semne că sufletul tău s-a reîncarnat de multe ori