Spectacol video. Băiețelul celebrei Shakira s-a apucat de cântat

Spectacol video. Băiețelul celebrei Shakira s-a apucat de cântat
Cu 10 ani diferență între ei în favoarea bărbatului, Shakira şi Gerard Pique formează, tot de un deceniu una din cele mai frumoase familii din showbizul internațional. Ei au doi copii de care sunt tare mândri.

Iar acum e un motiv de bucurie în plus: Milan calcă pe urmele mamei sale. Băiețelul celebrei Shakira s-a apucat de cântat. În vârstă de 8 ani, acesta e copilul cel mare. El a moștenit talentul muzical de la mama sa, astfel că, în ciuda vârstei fragede, este un pianist impresionant. Shakira a distribuit un fragment dintr-un concert online, în timpul căruia Milan a cântat la pian.

Băieţelul face un adevărat spectacol în video, în timp ce un alt băiat cântă în spatele său la vioară. Cei doi copii se sincronizează perfect. Milan cântă o varietate de melodii clasice, inclusiv CanCan şi Spanish Cabellero.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Acest concert virtual este omagiul lui Milan pentru draga noastră Bela, care a plecat nu înainte de a ne învăţa atât pe părinţi, cât şi pe copii, dragostea, respectul şi devotamentul pentru munca cuiva, dar şi cum să le transmitem copiilor sentimentul că sunt mirifici în această lume”, a scris Shakira, pe contul său de Instagram, unde a distribuit înregistrarea.

Shakira şi Gerard Pique sunt un cuplu sudat de un deceniu

Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, la o cupă mondială. „Nu eram fan fotbal, deci nu ştiam cine e”, a mărturisit cântăreaţa. Din 2011 alcătuiesc unul dintre cele mai sudate cupluri şi au împreună doi băieţi.

Shakira și Pique au doi copii, Milan (8 ani) și Sasha (6 ani)

Fratele lui Milan, Sasha, are 6 ani. Cele două vedete sunt foarte discrete de obicei, cu viața lor de familie. Doar arareori, Shakira mai face  câte o postare, așa cum s-a întâmplat și vara aceasta când  cântăreaţa a postat imagini şi filmuleţe cu copiii care se distrează făcând surf. Amândoi copiii seamănă foarte mult cu tatăl lor.

Sursa foto – video: Instagram