Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători de poveste cu Fuego, azi, la TVR 2. Vin marile noastre vedete

Sărbători de poveste cu Fuego, azi, la TVR 2. Vin marile noastre vedete
Fuego și-a împodobit celebrul brad în stil regal. Și-a chemat o mare parte din bunii săi prieteni artiști și a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun. În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie.

Se știe că Paul Surugiu Fuego prețuiește marii noștri artiști pe care îi onorează cât se poate de des în emisiunea sa ”Drag de România mea”, de pe TVR 2. A împodobit bradul și de Crăciunul 2020, cu ”mama” Irina Loghin și cu alte multe vedete îndrăgite de români.

Sărbători de poveste cu Fuego la TVR 2

În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, veți avea parte de un show la Palat, la TVR 2, de la ora 13.30.

Paul Surugiu Fuego și-a împodobit celebrul brad la Palat, în stil regal, și-a chemat o parte din bunii prieteni artiști. A realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun.

A gătit pentru invitații săi, le-a cântat și i-a urat, i-a servit și a ales câțiva dintre cei pe care cu siguranță vreți să-i revedeți.

Vor colinda și vor aduce veselia în casele românilor de Crăciun mari artiști ai României, care vă aduc colinde, muzică de petrecere, cântece vechi și noi, emoții și energie, magie și povești frumoase.

”Nu cred că viața trebuie transformată vreo clipă în surghiun, oricât ar fi de greu. E bine să încercăm să ne oferim singuri încredere și să sperăm, să luptăm și să fim mereu cu forța la purtător! Nu dintr-un optimism exacerbat, ci pur și simplu pentru că așa poate continua lumea și existența noastră! Nu uitați că pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, ne vedem la TVR 2, de la ora 13.30, cu o ediție specială la palat, un Crăciun regal, cu mari artiști!”, a scris Fuego.

Locația este una exclusivistă, Palatul Noblesse din București, iar decorațiunile sunt dintre cele mai special.

Mari artiști îndrăgiți, invitați de Fuego de Crăciun

 

  • Irina Loghin ne va spune bancuri, va schimba patru ținute, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu.
  • Formidabila Corina Chiriac ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne poartă în lumea șlagăreleor sale și face și o dedicație de colecție românilor.
  • Mirabela Dauer ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece din repertoriul ei!
  • Gabriel Dorobanțu ne propune șlagăre, dar și o premieră, într-un moment spectaculos.
  • Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea.
  • Avem parte și de colind tradițional adus de Valeria și Traian Ilea, doi artiști speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei ne spun cum sunt sărbătorile în Ardeal și ne cântă unul dintre cântecele lor de succes.
  • Sanda Ladoși ne emoționează cu glasul său și cu una dintre cele mai frumoase melodii despre această perioadă. Margareta Clipa ne arată cum sunt sărbătorile tradiționale în Bucovina, ne încântă cu glasul său, în costum autentic și ne încinge la o horă moldovenească.
  • Îndrăgitul artist Vlad Crețu, solistul trupei Supermarket, va putea fi văzut într-o ipostază inedită, cea de pianist!

Gală specială de Sfântul Ștefan, cu Fuego

Totodată, în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în cadrul emisiunii „Drag de România mea!”, vă puteți delecta cu momente cu totul speciale, colinde și atmosferă de sărbătoare.

Paul Surugiu Fuego a pregătit o gală perfectă pentru ziua de Sfântul Ștefan, cu muzică bună și invitați de aur, care ne vor colinda, ne vor emoționa și vor povesti cum petrec. Astfel, îi vor fi aproape Paula Seling, Steliana Sima, Tania Popa, Maria Gheorghiu și Alesis!

Nu se putea altfel! Fuego are o show de zile mari și de Revelion.


Exclusiv. Ce decizie a luat Mihaela Rădulescu în legătură cu vaccinul anti-COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre