Actrița Ioana Blaj, victima unei vieți trăite în minciună. Au început filmările noului sezon

Actrița Ioana Blaj, victima unei vieți trăite în minciună. Au început filmările noului sezon
Emoții mari pentru actori și telespectatori. Zilele acestea au început filmările pentru al doilea sezon al seriei Lia - soția soțului meu.

Producătorii serialului Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, anunță faptul că filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului au început.  În acest moment mai sunt șase săptămâni până la finalul sezonului 1.

„Sunt mândră de evoluţia acestui serial, de echipa mea şi, nu îl ultimul rând, de actorii excepţionali din distribuţie. Un asemenea proiect presupune o muncă fantastică de echipă, însă faptul că telespectatorii noştri, cărora profit de ocazie să le mulţumesc pentru susţinere, ne urmăresc în număr atât de mare, ne motivează să ne găsim resursele să mergem mai departe”, a declarat Ruxandra Ion, producătorul seriei.

Tensiune maximă: mai sunt câteva episoade

Telespectatorii sunt curioși să afle cum se încheie primul sezon, ce se va întâmpla cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai pun la cale Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru.

Filmările celui de-al doilea sezon din Lia – soția soțului meu au început

Filmările pentru sezonul 2 au început deja, iar actorii din distribuție, care au citit deja ce urmează să se întâmple, mărturisesc că sezonul următor va fi cel puțin la fel de captivant, că povestea va lua o turnură total neașteptată, că personajele vor trece prin evoluții dramatice și că sezonul 1 este doar începutul a ceea ce va urma.

„Victima unei vieţi trăite în minciună”

Pentru actrița Ioana Blaj, interpreta lui Alice în Lia – soţia soţului meu, sezonul al doilea se anunţă unul cu adevărat incitant: „Niciun om nu poate trăi fără iubire. Şi dacă nu o are, e dispus să facă orice pentru a o avea. E o tehnică de supravieţuire. În sezonul doi o veţi vedea pe Alice drept victima unei vieţi trăite în minciună, veţi vedea rezultatul unei educaţii nesănătoase… şi al unui model de viaţă nesănătos.

Personajele seriei trec prin evenimente dramatice

Veţi vedea o femeie rănită, care va face orice îi stă în putinţă ca să nu mai sufere sau să nu mai fie singură în suferinţa ei. Va fi un sezon dur, mult mai dur ca primul, care vă va ţine cu sufletul la gură, care va face să vreţi să vă faceţi una cu personajele pe care le îndrăgiţi şi să luptaţi cu ele”.

Când va fi difuzat noul sezon

„Maturizarea mea actoricească s-a petrecut pe platourile de filmare, pe parcursul primului sezon al proiectului Lia – soția soțului meu. M-am maturizat in același timp cu personajul pe care îl interpretez. Am trăit un amalgam de emoții atunci când am aflat ce se va întâmpla in următorul sezon al serialului.

Lia va trece prin multe încercări, prin situații pe care nici nu mi le puteam imagina și va deveni din ce in ce mai puternică. Veţi vedea o Lia rănită, îngrijorată, susținută de cei dragi, iubită. O femeie care începe să lupte pentru cei pe care îi iubește si care nu renunță. Viața ei se va schimba complet şi abia aştept ca telespectatorii noştri să vadă ce o aşteaptă!”, a dezvăluit Ana Bodea, interpreta Liei din serial.

Producătorii au făcut publice primele imagini din noul sezon

Actorul Ştefan Floroaica, cel care îl aduce pe micile ecrane pe Petru Vornicu spune: „În primul rând vreau să le mulţumesc celor care ne urmăresc în fiecare joi, la Antena 1. Fără ei, acest serial nu ar exista. Noi am început deja să filmăm pentru cel de-al doilea sezon şi deja, la o primă citire, pot spune că sezonul 1 a fost o „încălzire” pentru ce va urma de acum încolo. Un personaj-cheie îşi va găsi locul în poveste şi ne va da planurile tuturor peste cap! Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla curând”.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului de la Antena 1 sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – Soţia soţului meu urmărind conturile oficiale ale serialului, pe rețelele se socializare. Noul sezon va fi difuzat începând din această toamnă.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre