Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Morodan a mărturisit secretul pe care nu-l știa nimeni. Ce poartă la gât contesa digitală

Ana Morodan a mărturisit secretul pe care nu-l știa nimeni. Ce poartă la gât contesa digitală
E una dintre cele excentrice vedete și noua prezentatoare a emisiunii „REAlă by Ana Morodan”.

Ana Morodan a mărturisit secretul pe care nu-l știa nimeni. Ce poartă la gât contesa digitală

Una dintre cele mai provocatoare vedete ale României, Ana Morodan, cunoscută ca și contesa digitală, a făcut un show incendiar în emisiunea lui Dan Capatos, unde se pare că a venit cam… mahmură. Blonda a apărut într-o rochie elegantă, neagră și a avut un comportament cel puțin ciudat, așa încât Dan Capatos a rămas extrem de surprins.

Pentru început, Morodan s-a așezat în poala lui Cătălin Bordea. Când s-a îndreptat spre canapeaua destinată invitaților, toți au observat că Morodan se cam… clătina pe picioare. „M-am îmbătat teribil”, a mărturisit Ana, dar nimeni nu știe dacă acesta e adevărul sau a jucat vreun rol așa cum face de obicei.

Îndrăgostită de vinul de gutui

Fără să-i pese că ar putea fi catalogată în vreun fel, Ana Morodan a povestit cu nonșalanță despre pasiunea ei pentru vinuri și a spus și un secret care i-a amuzat pe telespectatori. Ana a mărturisit că are la gât o sticluță pe care o umple cu vin de gutui, de care nu se dezlipește.

„REALĂ, by Ana Morodan”

Ana Morodan a intrat în forță pe micile ecrane. Ea are acum, la Antena Stars, o emisiune ce se anunță incendiară, „REALĂ, by Ana Morodan”. „Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlĂ, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non-stop în jurul meu?

Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine.

Un tur de forţă absolut real prin viața mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veți vedea businessul de a fi Ana Morodan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital”, a spus blonda cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre