Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam și-a câștigat locul la „Bravo, ai stil!”. Cătălin Botezatu rămâne amintire

Anda Adam și-a câștigat locul la „Bravo, ai stil!”. Cătălin Botezatu rămâne amintire
Modificări importante la una dinre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D. Show-ul „Bravo, ai stil!” va începe în toamnă cu o altă formulă.

Echipa emisiunii a reușit să convingă două cântărețe să participe la concurs. Le-a ales după notorietate și speră să spargă audiențele.

Anda Adam a acceptat să fie concurentă în acest show, să se supună regulilor jurizării. Ea este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, în fotografiile pe care le postează pe paginile ei de socializare, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante și unice. Îi vine orice fel de ținută, și cele provocatoare, și cele elegante.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum “Selecta” feat. Alex, “Ajutor”, „Nai, Nai’, „Ochii Mei’, „Punani’, „Sufletul meu’, „Love on You’, „AMO’, „Poate Fata’ sau „Seri De Mai’ feat. CRBL.

„Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul Dacă ar fi’, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea Bravo, ai stil! Celebrities’. Poate fata!’, ne-a transmis Anda Adam prin intermediul postului tv la care se va manifesta din toamnă.

A doua cântăreață concurentă este Nicoleta Nucă. Și ea a acceptat provocarea. E gata să pornească în călătoria care o va transforma într-o adevărată vedetă cu repere de stil, în unicul show de modă din România, „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Alături de Anda Adam, dar și de alte concurente, va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Cătălin Botezatu pleacă din emisiune

La masa juraților va sta sigur Raluca Bădulescu. Probabil și Maurice. Cătălin Botezatu, însă, și-a anunțat azi plecarea.

Nu a demisionat și pleacă din trust, așa cum s-a scris. Bote a anunțat ce se întâmplă cu el din toamnă.

“Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”,  a spus Cătălin Botezatu.

Oana Zăvoranu face dezvăluiri periculoase despre afacerile Adelinei Pestrițu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre