Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia a ajuns la Survivor! Fanii o vor vedea direct în acțiune

Antonia a ajuns la Survivor! Fanii o vor vedea direct în acțiune
Se întâmplă lucruri surprinzătoare la Survivor România. Un cuplu celebru a ajuns în Republica Dominicană.

Cel mai îndrăgit și urmărit cuplu de artiști din showbizul românesc, Antonia și Alex Velea, au ajuns în Republica Dominicană unde vor fi alături de Faimoși și Războinici. Cei doi au ajuns deja la destinație, iar Antonia a dezvăluit, pe rețelele sociale, primele imagini din paradis. Are parte de un peisaj superb, cu o plajă ca nisipul și apă albastră, așa cum se vede de pe terasa resortului de lux unde s-au cazat.

După tensiunile mari din ultimele zile, participanții la cel mai urmărit reality show au avut parte de un moment neașteptat în care au  mai uitat de greutăți. Marea surpriză a fost că în tabăra lor au ajuns Antonia și Alex Velea. Cei doi artiști au susținut un concert spre bucuria tuturor concurenților de la Survivor România.

„Eu am încercat să cânt melodii mai vesele, dar mă uitam la nevastă-mea și o vedeam că plânge. Antoniei i-au dat lacrimile! E uluitor ce fac oamenii ăștia aici. Bravo vouă, tuturor, pentru parcursul vostru!”, a spus Alex Velea. „Eu am plâns, am încercat să cânt melodii care să fie cât mai aproape de inima lor”, a adăugat Antonia, citată de Click.ro.

Seară complicată

După ce Crina Abrudan a mărturisit cât de mult a jignit-o Mihai Zmărăndescu, cel care a și nominalizat-o pentru eliminare iată că și acesta a avut aceeași soartă.

Mihai Zmărăndescu a părăsit Survivor România

Mihai Zmărăndescu a părăsit competeiția marți seară, în urma voturilor exprimate. Înainte de anunțul lui Daniel Pavel, Faimosul și-a exprimat părerea față de alegerea Ștefaniei Stănilă, susținând că votul colegei sale nu a fost justificat.

Ce se mai întâmplă în Săptămâna Unificării

Cei care au sperat, care au dat totul și nu au renunțat niciodată la luptă… ei au ajuns până aici, până în săptămâna în care a început Marea Unificare la Survivor România. Sunt concurenții care din prima zi și-au depășit limitele, s-au adaptat și s-au întrecut în victorii personale, pe plan fizic și psihic. Începând de ieri, aceștia au avut alături patru mentori, Zanni și Elena Chiriac pentru Faimoși și Alex Delea și Oana Ciocan, pentru Războinici. Împreună au pășit înspre ceea ce înseamnă noua bornă a competiției.

Dornici să arate din ce sunt făcuți și că pot învinge, indiferent de condiții, cei 15 rămași în joc au intrat pe traseu în primul joc al zilei, cel pentru Recompensă. În premieră, foștii concurenți, actuali mentori, au luat cu asalt traseul. Alex Delea a adus 2 puncte pentru Războinici, în fața lui Zanni, iar Elena alte 2 puncte pentru Faimoși în fața Oanei. Victoriile s-au adunat la cele aduse de actualii concurenți, iar tribul albastru s-a impus fără probleme cu 10 la 4, câștigând un picnic de senzație.

Zanni are parte de momente speciale la Survivor România

A urmat un joc încărcat de emoție și de gânduri spre cei dragi, cel de Comunicare, în care miza a fost – apel video cu familia, un apel care i-ar fi adus „mai aproape ca niciodată de tribul de acasă”, după cum le-a zis Daniel Pavel. Miza i-a făcut pe toți să tragă până la epuizare, însă după o răsturnare de situație incredibilă, câștig de cauză au avut iar Războinicii, lăsând membrii echipei roșii cu lacrimi în ochi.

„Mi-a explodat sufletul de bucurie”, a spus Alexandra Porkolab după ce și-a văzut fiica, „astea sunt chestiile de care ai nevoie”, a adăugat Krișan după discuția cu părinții lui, iar Andreea Moromete a concluzionat că s-a simțit în zona ei de confort după câteva minute în care și-a revăzut fratele. Indiferent de persoanele care le-au fost aproape pentru scurt timp, sentimentul a fost unul clar: energie din plin! Urmează să vedem cum s-au adaptat cei 4 mentori în triburi, cum s-au simțit după primele jocuri și ce l-a făcut pe Zanni să spună că „mai renunț la orgoliu”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre