Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce preparat deosebit va fi servit la încoronarea lui Charles. Regele și regina consoartă Camilla au ales personal rețeta

Ce preparat deosebit va fi servit la încoronarea lui Charles. Regele și regina consoartă Camilla au ales personal rețeta
Pregătirile pentru încoronarea regelui Charles sunt pe ultima sută de metri, iar Suveranul și regina consoartă Camilla, au ales acum o rețetă inedită din care va fi pregătit un delicios preparat.

Preparatul se numește „Coronation Quiche” și regele e convins că va fi pe placul tuturor invitaților din 6 mai.

Felul de mâncare ales de regele Charles și regina consoartă Camilla are spanac, fasole boabe și tarhon. Acesta îi va duce pe invitați cu gândul la „Coronation Chicken”, un preparat cu totul și cu totul deosebit, pe bază de maioneză și curry, care a fost creat când regina Elisabeta a II-a a fost încoronată în anul 1953.

Mâncarea „se adaptează uşor la diferite gusturi şi preferinţe”

Potrivit informațiilor oferite pe site-ul său, Palatul Buckingham a declarat că acest fel de mâncare „se adaptează uşor la diferite gusturi şi preferinţe”, fiind o rețetă pentru sute de prânzuri comunitare ce vor avea loc cu ocazia încoronării regelui Charles. Suveranul va fi încoronat la Westminster Abbey din Londra în cadrul unei ceremonii fastuoase, marcată de tradiţii vechi de 1.000 de ani.

Cea mai nouă trăsură a Casei Regale britanice

În ce trăsuri se vor plimba regele și regina

Pentru cel mai mare eveniment al Marii Britanii au fost alese și trăsurile în care se vor plimba Charles și Camilla de la Palatul Buckinglam la Catedrala Westminster și înapoi. Cei doi vor pleca cu cea mai nouă trăsură a Casei Regale, cu aer condiționat și geamuri electrice.

Este caleașca pe care regretata regina Elisabeta a folosit-o la Jubileul de diamant din 2014. În schimb, la întoarcere, monarhul va călători în caleașca regală istorică care a fost folosită la fiecare ceremonie istorică din anul 1830. Este vorba de o caleașcă masivă, aurită, ce pare din povești dar, din păcate, este renumită pentru că e inconfortabilă.

Trăsura folosită de Casa Regală britanică din 1830

Sursele spun că traseul de întoarcere va fi mult mai scurt decât cel pe care l-a străbătut regina Elisabeta. Palatul Buckingham nu a dat nici un fel de informații despre motivul pentru care Charles și Camilla au decis să alterneze cele două calești, dar presa străină spune că e posibil să fie din cauza durerilor de spate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre