Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu petrecerile de la vară. Ibiza are câteva „vești pozitive”

Ce se întâmplă cu petrecerile de la vară. Ibiza are câteva „vești pozitive”
Wayne Lineker le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că a primit câteva „vești pozitive” despre planurile pentru Ibiza din 2021.

Ibiza are câteva „vești pozitive”. Antreprenorul în vârstă de 58 de ani le-a explicat fanilor că a fost într-o dispoziție bună după ce a auzit actualizarea interesantă despre petrecerile din vara aceasta. 

Stiri pozitive despre Ibiza 2021

Wayne a postat pe Instagram o fotografie cu o descriere care i-a entuziasmat pe petrecăreți. Se pare că Ibiza are câteva vești pozitive. Alături de imagine, pe care au văzut-o cei  570.000 de adepți ai săi de pe Instagram, vedeta de televiziune a scris: „Zâmbesc pentru că tocmai am primit niște știri foarte pozitive #ibiza2021”.

În timp ce Wayne i-a lăsat pe fani să ghicească despre actualizarea sa, oamenii s-au adunat rapid în secțiunea de comentarii pentru a-și exprima entuziasmul. Wayne este bine cunoscut pentru că deține mai multe cluburi de noapte în Ibiza. Unii fani cred că postarea criptică a fost făcută cu referire la petrecerile din Ibiza.

Petrecerile suspendate din cauza COVID-19 în 2020

Anul trecut, proprietarul și antreprenorul a dezvăluit că a fost obligat să suspende operațiunile pe insulă din cauza restricțiilor COVID-19. La acea vreme, Wayne și-a exprimat consternarea față de închideri, dar a promis că se va întoarce pentru 2021. 

„Poate că am pierdut bătălia, dar nu vom pierde războiul. Dar suntem sănătoși și atât de binecuvântați … Ne vedem anul viitor #ibiza2021big #brokenheart”, a scris Wayne la vremea respectivă.

Ultimul său post a venit la scurt timp după ce fosta sa companie Duane International Ltd a intrat în lichidare.

Starul Celeb’s Go Dating a renunțat la funcția de director al companiei în august 2020. Potrivit Companies House, afacerea are datorii de 9.530 de lire sterline către angajați. Aceasta datorează, de asemenea, 72.430 lire sterline creditorilor, precum și 17.500 lire sterline băncilor și instituțiilor.

Compania, numită după fiul lui Wayne Duane, și-a înregistrat natura de afaceri ca și cluburi autorizate, case publice și baruri, relații publice și activități de comunicare și activități de consultanță în management, altele decât managementul financiar. Cu toate acestea, Duane a confirmat de atunci că tatăl său l-a ajutat doar să înființeze compania și că nu este legat de locurile din Ibiza.

Învățată de mică la o viață de lux. Fiica lui Kylie Jenner, o miliardară între copii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre