Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă în noul sezon Chefi la cuțite. Au apărut primele imagini

Ce se întâmplă în noul sezon Chefi la cuțite. Au apărut primele imagini
Sezonul „cu ghinion” Chefi la cuțite, cel cu numărul 13 s-a încheiat în luna mai. Marele câștigător al finalei Chefi la cuțite - sezonul 13 a fost Mihai Dragomir. De la mijlocul lunii trecute, toată lumea așteaptă noutăți despre ce va urma.

Noii jurați ai show-ului gastronomic Chefi la cuțite au fost foarte îndrăgiți de public. Au fost aleși bine, fiecare având povești fabuloase, carisma și cariere solide. Acum aflăm, de la ei, ce se întâmplă în noul sezon Chefi la cuțite. Au apărut primele imagini, căci doi dintre îndrăgiții chefi nu s-au mai putu abține și au distribuit clipuri de la filmări.

După o despărțire turbulentă de foștii jurați, urmată de procese, la dublu, cu fiecare dintre ei, Antena 1 a reușit să facă și mai interesantă emisiunea care a luat startul în 2016. Sezonul cu numărul 14 este deja în lucru, noua garnitură de chefi jurați aflându-se deja în platourile de filmare pentru înregistrări.

Ce se întâmplă în noul sezon chefi la cuțite

Așa cum știți, sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul cu adevărat spectaculos și a adus rețete savuroase, concurenți veniți din toate colțurile lumii, cu povești de viață surprinzătoare, confruntări pe echipe pline de adrenalină și o finală de neuitat. Acum, chef Ștefan Popescu a dezvăluit că, după câteva săptămâni de relaxare, au început filmările pentru noul sezon. El a distribuit pe rețelele sociale mai multe imagini din platou. Și colegul lui de jurizare, chef Orlando Zaharia i-a ținut isonul, mai în glumă, dezvăluind că atmosfera este de mare distracție în timpul lucrului.

Așa cum știți, după despărțirea de fostele vedete, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, noua garnitură de jurați ai emisiunii Chefi la cuțite îi are ca protagoniști pe chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia. Ei jurizează cu pasiune concurenții și preparatele lor, atrăgând cifre impresionante de audiență. De altfel, inclusiv finala sezonului încheiat în mai a fost lider de audiență, la nivel național.

Sursa video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre