Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai în vârstă concurent al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are 70 de ani. „Până la capăt! Până în fiere!”

Cel mai în vârstă concurent al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are 70 de ani. „Până la capăt! Până în fiere!”
Un mare actor al României, care nu se teme de greu a primit cu bucurie oferta producătorilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

De 33 ani face o echipă incredibilă cu altă vedetă celebră, iar acum vrea să le demonstreze tuturor că e mai bun decât ar crede cineva.

Cel mai în vârstă concurent al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, are 70 de ani. „Până la capăt! Până în fiere!”

Indiferent de ce vor vota unii sau alții, Cornel Palade va fi un câștigător al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, prin simpla sa participare. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 70 de ani, el nu se teme de nimic și abia așteaptă să le demonstreze cârcotașilor de ce este în stare.

Vestea a fost dată de colegul și prietenul său, Romică Țociu, care și-ar fi dorit să fie alături de el la filmările din Republica Dominicană. Din păcate însă, el a semnat cu o altă televiziune, iar filmările s-au derulat în același timp. Așa că, în timp ce Palade e în jungla dominicană, Țociu a fost la Splash, vedete la apă. Dar asta nu înseamnă că nu e cu sufletul alături de Palade, pe care-l vrea câștigător.

„La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt”

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru ca am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă… Cornel, până la capăt! Până în fiere! Încrederea la noi merge pana la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani.

Alții nu stau căsătoriți atâta”, a declarat Romică pentru Fanatik. Printre vedetele neconfirmate încă fac parte Mara Bănică, Lidia Buble, Ruxi Opulenta, Tania Popa, Giani Kiriță și actorul Alex Bogdan.

„Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea”

Situațiile prin care trec concurenții au făcut-o chiar și prezentatoarea Adela Popescu să acuze stări de rău. Ea le-a spus fanilor pe rețelele de socializare prin ce a trecut când a văzut ce au trebuit concurenții să mănânce. „Fraților, voi știți că eu mănânc orice. Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă…

Cum arăta Adela Popescu în copilărie

Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea. Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil. Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei. Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice.

Pe femeile care sunt prezente în show nu ți le-ai fi imaginat nici măcar o dată în situațiile în care sunt puse în acest show. Eu sunt fascinată. Și, așa, off the record, femeile sunt forță, nene! O să vedeți în curând!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre