Mai sunt câteva zile până ce vom vedea cine este primul șef care intră sub acoperire și trece testul de foc. Se va putea descurca fără secretară făcând joburi deloc ușoare? Presiunea e mare. Va fi sub o identitate ascunsă, în propria firmă. Nu doar șeful va fi supus testării, ci și angajații, care vor fi observați pe ascuns.
Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie.
Cine este primul șef care intră sub acoperire
Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambițios și perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri și a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.
Nonconformismul lui Ștefan Mandachi nu se oprește doar la afaceri. În urmă cu un an, a construit lângă Suceava singurul metru de autostradă din Moldova, acțiune care a provocat o adevărată euforie la nivel național.
El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, și va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Ștefan Mandachi vrea să vadă cum salvează ceea ce a construit cu atâtea sacrificii iar această experiență îl va ajuta să găsească soluții pentru business-ul său, în contextul actual, în care acest domeniu a fost afectat.
„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă.” Ștefan Mandachi. Marți vedem cum s-a descurcat Ștefan Mandachi sub acoperire și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații săi. Nu ratați Șef sub acoperire, în premieră, din 9 februarie, de la 21:30, la PRO TV! Oamenii adevărați au povești surprinzătoare.
Sursa foto: PRO TV
Gică Hagi la 56 de ani. De la ”copilul teribil”, la ”Regele” fotbalului românesc
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook