Ciudățenia celebrului actor din „Clanul”: „Nu vreau să trăiesc atât!”. Fanii îl vor aprecia și mai mult

Ciudățenia celebrului actor din „Clanul”: „Nu vreau să trăiesc atât!”. Fanii îl vor aprecia și mai mult
Sezonul trei al îndrăgitului serial „Clanul” se anunță unui incendiar. Unul dintre marii actori a povestit „calvarul” prin care trece ca totul să fie ca la carte.

Nimeni n-ar fi putut, probabil, să-l întruchipeze mai bine pe Bebe Măcelaru din serialul „Clanul” ca actorul George Mihăiță.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, maestrul face spectacol în film, dar și sacrificii serioase. Pentru a se menține în formă merge cu bicicleta, pe jos, la înot și susține că niciodată n-a avut mai mult text de învățat. Dar nu se plânge, e fericit și mulțumit, trăiește viața la intensitate maximă, însă declară că nu ar vrea să depășească vârsta de 100 de ani.

„Până ajungi să fii personajul pe care îl vedem în episoade, e o muncă îngrozitoare, îngrozitor de plăcută”

„(…) E o bucurie să învăț acest mult text, cum n-am avut niciodată în viața mea. A fost scris extraordinar de Lia Bugnar și Anghel Damian. Bineînțeles, până ajungi să fii personajul pe care îl vedem în episoade, e o muncă îngrozitoare, îngrozitor de plăcută. (…)

Bebe Măcelaru face legea în „Clanul

Merg pe jos, merg cu bicicleta, merg la bazin. Când am avut o scenă în care intram în piscina mea, a lui Bebe Măcelaru. Și m-au întrebat de la producție, aproape speriați, dacă știu să înot. Păi ce e aia? Nu am decât 75 de ani, nu am 90”, a mărturisit artistul pentru Cancan.

„Asta e bucuria oricărui actor, să ajungi să pătrunzi în sufletul spectatorului sau telespectatorului cu ceea ce faci”

Pe de altă parte, George Mihăiță este un bunic extraordinar, care-și adoră nepoțelul, iar acesta, la rândul său, e foarte mândru de ceea ce face actorul. „Da, un nepoțel, ca să spun așa, din partea fiului cel mare, e în clasa a doua, se bucură, aude în dreapta și în stânga. Dar important e să se bucure și familia.

Și se bucură familia mea, dar cel mai important pentru mine, ca actor, este să se bucure telespectatorii. Asta e bucuria oricărui actor, să ajungi să pătrunzi în sufletul spectatorului sau telespectatorului cu ceea ce faci”, a mai spus actorul George Mihăiță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre