Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii sunt invitați la teatru, de 1 iunie. Cele mai frumoase povești

Copiii sunt invitați la teatru, de 1 iunie. Cele mai frumoase povești
Copiii vor avea ocazia să vadă artiștii talentați de la Teatrul Ion Creangă jucând ceel mai frumoase povești. Din 1 iunie, va fi regal în grădina Casei Eliad, din Capitală.

Poveștile Teatrului Ion Creangă se întorc din 1 iunie în grădina Casei Eliad! Pentru al doilea an consecutiv, copiii cu vârsta sub 6 ani alături de întreaga familie pot merge la teatru în aer liber. Miniteatru în Amfiteatru este un program susținut în perioada 1 iunie – 26 septembrie 2021 în aer liber, în grădina Casei Eliad.

Copiii sunt invitați la teatru, de 1 iunie

Poveștile Teatrului Ion Creangă se întorc din 1 iunie în grădina Casei Eliad! Desfășurat într-un mediu sigur și prietenos, programul include o selecție variată de spectacole educative, cărora li se alătură noi titluri. Piticii se vor bucura să vadă „Fata moșului și fata babei” „Cei trei purceluși” sau „Hainele cele noi ale împăratului”.

Un alt element de noutate este oferta de ateliere pentru copiii între 3 și 6 ani. Astfel, după vizionarea unui spectacol, familiile pot opta pentru a lua parte la un atelier inspirat chiar din universul poveștii prezentate pe scenă.

Program, marți, 1 iunie

  • 10:00, Spectacolul „Prostia omenească” (30 min)
  • 11:00, Atelier de creativitate „Măști din povești”, cu Nicoleta Rusu (60 min)
  • 16:00, Spectacolul „Amintiri într-o valiză” (30 min)
  • 18:00, Spectacolul „Punguța cu doi bani” (30 min)
  • 19:00, Atelier de educație prin teatru „Turtița năzdrăvană”, cu Voicu Hetel (60 min)

Descoperiți mai multe despre activitățile pe carele-au pregătit pentru lansarea #VăraTIC – marți, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului – dar și despre surprizele din weekendurile următoare pe site-ul stagiunii estivale, în secțiunile Spectacole & Ateliere. Biletele sunt disponibile online, prin platforma Entertix.
Consultă normele de acces în vigoare pentru participarea la evenimente culturale în aer liber.


Record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop

Câștigătorul iUmor a pregătit numărul în 3 ore. Era ultimul pe lista finaliștilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre