Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru a început pregătirile pentru cel de-al 22-lea Revelion. Vrea să depășească BBC în audiență

Dan Negru a început pregătirile pentru cel de-al 22-lea Revelion. Vrea să depășească BBC în audiență
Fanii lui Dan Negru sunt fericiți. Chiar dacă pandemia e în toi, de Revelion tot ne vom distra.

Dan Negru le pregătește telespectatorilor și Revelionul de anul acesta. Se anunță ceva ieșit din comun.

Dan Negru a început pregătirile pentru cel de-al 22-lea Revelion. Vrea să depășească BBC în audiență

Și în acest an, românii își vor petrece Revelionul alături de Dan Negru. Acesta anunță că au început pregătirile pentru Revelionul cu numărul 22, iar vedetele au început să fie sunate pentru a lua parte la petrecerea dintre ani.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta.

Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a afirmat Dan Negru pentru Cancan.

Anul trecut, Revelionul lui Negru a fost pe locul doi în Europa ca audiențe

Pentru că anul trecut a tras lozul cel mare, Revelionul său fiind pe locul doi în Europa ca audiențe, anul acesta are alt plan. Vrea să depășească BBC. „O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja!

N-am avut până acum așa ceva. Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a continuat simpaticul prezentator.

Dan Negru mai are și alte gânduri pentru Revelion

Zilele trecute am aflat că Dan Negru s-a sucit și în privința afacerilor sale. Dacă cu niște luni înainte spunea că „Sunt cripto-sceptic pentru că nu înțeleg jocul”, de curând a anunțat că se bagă și în afacerea asta. „Zilele astea, o criptomonedă, NeoTech, și-a pus capul cu mine să mă convingă.”

Vedeta Antenei 1 a ales să investească într-o criptomonedă nouă, NEOT. Și a motivat și de ce a făcut pasul acesta, cu un deadline tot la „Revelionul” lui. Iminența crizei financiare și propunerea unei criptomonede autohtone abia lansate l-au făcut pe omul de televiziune să facă o primă investiție de 100 de euro.

„E panică mare printre cei care cred că vine criza. Toți vorbesc despre cât de bogați ar fi fost dacă ar fi cumpărat criptomonedele la început. Eu am fost fricos. Nu sunt un întreprinzător, sunt doar un investitor și dacă bogăția e de partea cealaltă a fricii, eu n-am trecut. Am fost precaut…Cred însă că „mama tuturor crizelor”, cum îi spunea Roubini, e la ușă, cioc-cioc. Îmi spun mulți că te poți adăposti de criză prin blockchain”, susține omul de televiziune.

Sursă foto: infomusic, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre