Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru dezvăluie de ce nu arată niciodată un obiect la cameră. Explicația e ciudată rău

Dan Negru dezvăluie de ce nu arată niciodată un obiect la cameră. Explicația e ciudată rău
Pentru telespectatorii dornici de cultură generală și divertisment inteligent, momentul mult așteptat al săptămanii a sosit: duminica aceasta, de la 20:00, Kanal D aduce în casele telespectatorilor o nouă ediție a game show-ului "Tu urmezi!".

Editia de duminică promite să ofere o experiență memorabilă și vine cu un invitat de excepție: Alina Eremia, o tânără artistă iubită de întreaga țară.

Dan Negru, povești inedite de viață, la “Tu urmezi!”

Una dintre cele mai frumoase voci din muzica românească și o femeie extrem de smart. Îmi e drag caracterul Alinei!”, spune Dan Negru despre invitata sa.

Duminica aceasta, o serie de concurenți cu sete de distracție și cunoaștere vor lua cu asalt platoul, așteptând cu nerăbdare ocazia de a sta față în față cu gazda emisiunii Dan Negru și de a concura pentru premiul mult râvnit.

Unul dintre momentele speciale este dat si de povestea de viață a unei concurente, de profesie manichiurista, care ii va oferi prilejul prezentatorului să împărtășească o amintire.

“Oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici…”

Când ai intrat, am observat că ai aruncat o privire la unghiile mele… Am învățat o lecție importantă de la un prezentator italian de renume, care mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile. În schimb, trebuie să-l așezi pe palma ta (n.r.- acel obiect) și să-l arăți către cameră. Știi, oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici. În emisiunea noastră, “Tu urmezi”, lucrurile sunt mai simple – judecăm oamenii după inteligență”, a spus Dan Negru.

 Cu această ediție specială, „Tu urmezi” promite o seară plină de distracție, tensiune la maximum, intorsături spectaculoase de situatie.

Nu ratați duminică, de la 20:00, o nouă editie a emisiunii „Tu urmezi!” la Kanal D!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre