Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antenă. Intră iar în emisiunea Next Star

Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antenă. Intră iar în emisiunea Next Star
 „Generația născută în acest mileniu este incredibilă!”, asta spune Loredana: Vedeta face parte din juriul noului sezon al emisiunii care se pregătește să descopere noi talente.

Începe al zecelea sezon Next Star, la Antena 1, talent show-ul revenind de sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cei mai talentați copii ai României și cu un prezentator de soi: Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antena și revine în emisiune.

Din 22 mai, în fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț.  Pe parcursul show-ului, acesta se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antena. Intra iar în emisiunea Next Star

„Am primit cu mare bucurie vestea că începem difuzarea celui de-al zecelea sezon Next Star, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ca mai toate producţiile tv, şi proiectul nostru a avut de suferit în timpul pandemiei. Am fost nevoiţi să întrerupem filmările, însă ne bucurăm să spunem că avem un sezon de 10. Nu mai este nevoie să vă spun că m-am lăsat şantajată emoţional. Pentru că, până la urmă, cine poate rezista în faţa copiilor? Dar asta este frumuseţea acestui show!

Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă! Au o imaginație nebună! Abia aştept să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2021 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”, a mărturisit Loredana.

Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antena

Și Ștefan Bănică e încântat. „De când mi-am început cariera, m-am bucurat mereu să fiu în preajma copiilor, care îţi dau o energie aparte. Ei încă nu ştiu să mintă, să trişeze, sunt naturali. Chiar dacă sunt învăţaţi să facă într-un anumit fel, rămâne acea naturaleţe, au acea candoare, pe care, la o vârstă fragedă, nu o pot ascunde. La Next Star am văzut o mulţime de copii extrem de talentaţi în diferite ramuri, unii dintre ei făcând performanţă încă de la 4-5 ani.

Acest sezon a fost filmat o parte anul trecut, oprit din cauza pandemiei, iar cealaltă parte anul acesta. E interesant de văzut, pentru că, între timp, copiii au mai crescut. Si 1 an se vede. După un an am văzut diferenţa la cei pe care îi jurizasem anul trecut. Una peste alta, e un show plin de energie, de umor involuntar, iar eu m-am simţit ca peştele în apă alături de colegii mei, Loredana şi Dorian Popa”, a declarat Ştefan Bănică.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 martie, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru. 

Joacă în același film. Ce personaje vor interpreta Kira Hagi și Michelle Obama

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre