Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu, atac devastator la adresa PRO TV! Își face praf foștii colegi

Dana Budeanu, atac devastator la adresa PRO TV! Își face praf foștii colegi
Dana Budeanu, creator și critic de modă, nu vrea să îngroape securea războiului cu postul de televiziune PRO TV. În urmă cu mai mulți ani, „regina mafioților și amețitelor” prezenta, pe acest canal TV, în matinalul „Vorbește lumea” o rubrică de bine și prost îmbrăcați, numită Verdict.

Ascensiunea Danei Budeanu nu a început la PRO TV, însă nimeni nu poate nega că apariția ei în matinalul trustului nu i-a adus notorietate.

Creatoarea de modă a investit multă pasiune în proiectul pe care îl pornise cu televiziunea menționată, iar rubrica Verdict se bucura de succes. Ratingul era foarte bun pe timpii ei. Totodată, un mesaj transmis internauților, în urmă cu mai bine de doi ani, i-a făcut pe managerii PRO să rupă pe loc colaborarea cu Dana Budeanu.

Mesajul pentru care a fost „dată afară de la PRO” Dana Budeanu

În postarea de pe Facebook, Dana Budeanu a adus critici asociației Dăruiește Viața, o asociație care se bucură de ani de zile de sprijinul unui grup de vedete din trustul PRO și care s-a făcut cunoscută după ce a demarat construirea unui spital din bani donați.

Postarea a devenit și mai comentată după ce Gabriela Firea a redistribuit mesajul pe pagina ei de Facebook.

Criticile pe care Dana Budeanu le-a adus asociației au fost pe fondul unui scandal între „Dăruiește viața”, Primăria Municipiului București – pe atunci fiind primar general Gabriela Firea – și Ministerul Sănătății. Pe scurt, „Dăruiește viața” solicita ajutor din partea statului pentru dotarea spitalului pe care doreau să-l construiască, iar cele două Instituții publice susțineau, voalat, că deja au acordat mai mult ajutor decât se impunea pentru un proiect privat.

Mesajul creatoarei de modă i-a înfuriat pe cei de la PRO TV și astfel i-a fost trântită ușa în nas și a fost umilită public prin anunțarea rupturii, pe canalele media.

Astăzi, Dana Budeanu și-a amintit de momentul în care a fost „dată afară” și a transmis trustului un mesaj dur:

„Verdict – nr. 1 în România. Verdict Politic – nr. 1 în România. Verdict App – nr. 1 în România. AUDIENȚA PRO, PE TOBOGAN! Fix de când s-a cărat Dănuța! Îmi cer scuze!”, a transmis pe Instagram criticul de modă.

Mesajul celor de la PRO, care arată că Dana Budeanu a fost pedepsită pentru ce a scris pe FB

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.” – se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a trustului media Pro Tv, din 2019 când a avut loc scandalul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre