Simona Ionescu / Redactor Șef

Eliza și Cosmin Natanticu sunt sarea și piperul emisiunii Asia Express. Incredibil ce a făcut blonda când a fost cerută în căsătorie

Eliza și Cosmin Natanticu sunt sarea și piperul emisiunii Asia Express. Incredibil ce a făcut blonda când a fost cerută în căsătorie
El și-a făcut un nume în lumea divertismentului, ea a făcut furori la emisiunea X Factor și împreună sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri. Ce nu știați despre Eliza și Cosmin Natanticu.

Plini de energie și glume, Eliza și Cosmin Natanticu fac deliciul emisiunii Asia Express. Cum sunt cei doi în viața reală.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt sarea și piperul emisiunii Asia Express. Incredibil ce a făcut blonda când a fost cerută în căsătorie

Nu mai e nici o îndoială că emisiunea Asia Express testează limitele tuturor vedetelor care participă la competiție. Cosmin Natanticu a ales să plece în cea mai incredibilă aventură alături de soția sa, Eliza, iar cei doi fac o echipă extraordinară. De când aceștia fac eforturi să câștige premiul cel mare, sunt tot mai mulți cei care vor să afle amănunte neștiute despre cei doi concurenți.

Au fost nășiți de Bobonete și soția sa, Cătălina

Cosmin și Eliza au știut că vor fi împreună de când s-au văzut, iar în 2018 și-au unit destinele. Au ales cel mai potriviți nași, pe Mihai Bobonete și soția lui, iar evenimentul a avut loc la Pădurile Regale din Corbeanca. Nici acum, Eliza, o apreciată cântăreață și actriță nu poate uita ce moment a ales Cosmin pentru a o cere în căsătorie.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, s-a destăinuit Eliza la X Factor.

„Chiar am spus la un moment dat în emisiune că Asia Express unește oameni”

Cu puțin timp în urmă, cei doi au declarat că Asia Express a fost aventura vieții, iar acum speră să înceapă cât mai repede proiectul online, un reality-show fantastic, denumit bineînțeles Natanticii.  „Toată echipa Asia și concurenții sunt niște oameni extraordinari și pot să spun, sper să nu mă înșel, că am rămas cu toți prieteni.

Gândește-te că am trecut cu toții printr-o super experiență care nu are cum să-ți rămână indiferentă, și asta te și leagă pe toată viața chiar. Chiar am spus la un moment dat în emisiune că Asia Express unește oameni”, a declarat Cosmin pentru Click.ro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre