Simona Ionescu / Redactor Șef

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Răzvan Boanchiș, un jurnalist de forță, foarte talentat în ale scrisului

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Răzvan Boanchiș, un jurnalist de forță, foarte talentat în ale scrisului
Deși provine dintr-o dinastie de stomatologi, tatăl său l-ar fi vrut neurochirurg. Răzvan Boanchiș a ales, însă, meseria de jurnalist, fiind îndrăgostit iremediabil de puterea cuvântului și de lumea literară a epocii.

Vă întâlniți de azi cu o nouă ediție a emisiunii „Dosare de presă” pe EVZ Tv. Invitatul lui Mirel Curea este ziaristul Răzvan Ioan Boanchiș, un adevărat Ion Neculce al secolului XXI.

A avut norocul să-i cunoască pe marii scriitori români ai sfârșitului de secol XX. Și-a exersat penița, cu talent și dăruire, în radiografierea societății românești. Răzvan Ioan Boanchiș este martor activ al ultimilor 30 de ani. În ultimii 10-12 ani are o rubrică permanentă în ziarul Național, care dă o greutate mare publicației.

Ce înseamnă să fii ziarist în România, care sunt subiectele cele mai importante ale acestor zile fierbinți și care este crezul său în meseria pe care o are, veți afla urmărind această ediție a emisiunii „Dosare de presă”.

Dați click aici.

Alexandra Stan împodobește bradul cu fostul iubit. S-au despărțit, s-au împăcat?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre