Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabriel Fereșteanu și milionarul Sebastian Dobrincu, la șuetă pe Clubhouse. Monica Anisie se alătură discuției

Exclusiv. Gabriel Fereșteanu și milionarul Sebastian Dobrincu, la șuetă pe Clubhouse. Monica Anisie se alătură discuției
Gabriel Fereșteanu și milionarul Sebastian Dobrincu se reunesc la o șuetă pe Clubhouse, miercuri pe 14 aprilie. Invitat special este Monica Anisie, fost ministru al educației. Cei trei vor vorbi despre bullying-ul în școli, dar și despre sistemul de învățământ actual.

Clubhouse, cea mai nouă rețea de socializare care a atras milioane de tineri în ultimele luni, este platforma pe care o serie de vedete aleg din ce în ce mai des să poarte discuții relaxate cu fanii, pe diverse teme de interes. Printre tinerii care au aderat la platformă se numără și prezentatorul Gabriel Fereșteanu, dar și Sebastian Dobrincu, tânărul milionar român din Silicon Valley. 

Preocupați de viitorul sistemului de învățământ românesc și voci active în ceea ce privește dezvoltarea acestuia, cei doi vor organiza miercuri, 14 aprilie, prima discuție de pe platformă cu un politician. Este vorba de fostul ministru al învățământului, Monica Anisie, care se va alătura discuției. 

Fereșteanu și Sebastian Dobrincu, la șuetă cu Monica Anisie. Fostul ministru va face dezvăluiri în premieră 

Discuția de aproximativ o oră va avea ca subiect bullying-ul din școlile românești, dar și sistemul de educație actual. Monica Anisie a acceptat invitația celor doi, mai ales că legea care interzice bullying-ul în școli și grădinițe a fost promulgată în mandatul ei. 

Fostul ministru va face dezvăluiri în premieră despre sistemul de învățământ actual. De asemenea și despre momentele în care a trăit pe propria piele fenomenul de bullying. „Și eu am fost victima bullying-ului în timpul liceului. Ba mai mult, era să nu ajung la balul de absolvire din această cauză. Abia aștept să pun întrebări directe și să dezbatem. Știu că este o dezbatere așteptată”, a transmis Gabriel Fereșteanu, care va modera discuția alături de Sebastian Dobrincu.

Reamintim cititorilor că în urmă cu aproximativ câteva luni, vloggerul Selly a ratat o discuție deschisă cu Monica Anisie asupra unor teme de discuție similare celor ce vor fi abordate acum. „Nu uitați, 14 aprilie, ora 21:00 pe Clubhouse. Vă aștept acolo”, a transmis Gabriel Fereșteanu. 

Foto: Facebook

Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician. Cum arată prezentatoarea după o intervenție

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre