Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Adrian Păunescu, Emeric Imre și Lavinia Șandru, pe scena Teatrului Național din Timișoara

Fiul lui Adrian Păunescu, Emeric Imre și Lavinia Șandru, pe scena Teatrului Național din Timișoara
Finalul de an pe scena celui mai important teatru din Banat se anunță plin de emoții. Un spectacol de lirică românească îi aduce împreună, alături de actorii instituției, pe fiul lui Adrian Păunescu, Andrei, Emeric Imre și Lavinia Șandru.

Poate sunteți dintre cei care căutată pe Google ce este dragostea adevărată. Apar aproximativ 9.700.000 de rezultate în 0,41 secunde. Sunt și definiții ale dragostei, una adevărată. Oamenii de știință caută să descifreze chimia dragostei.

„Dincolo de toate, fundamentală în orice perioadă a istoriei, a fost dragostea. Și rămâne. S-au scris texte și versuri dintotdeauna. Oamenii au iubit, s-au iubit. A fost vorba, mereu, de o relație de Doi. O relație pe care, de mii de ani, clasele strategice și politice au deviat-o spre grup, spre masă, ștergând parcă esența: relația fundamentală este o relație de 2, de aici începe Dragostea și este imbatabilă”, transmit reprezentanții Teatrului Național din Timișoara.

Despre dragoste, cu Dragoste cu fiul lui Adrian Păunescu, Emeric Imre și Lavinia Șandru

Distribuția spectacolului de lirică românească al Adei Lupu Hausvater îi aduce împreună pe cei mai îndrăgiți actori ai instituției.

Amintim aici pe Ion Rizea ( câștigătorul Premiului UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar, anul acesta), Claudia Ieremia, Alina Ilea, Bogdan Spiridon, Mirela Puia, Paula Maria Frunzetti, Ana Maria Cojocaru, Cristian Szekeres, Andrei Chifu, Matei Chioariu, Cătălin Ursu, Cristina Konig, Flavia Giurgiu, Mălina Petre, Ana Maria Pandele Andone, Roberta Popa, Iuliana Crăescu, Alecu Reus. Alături de ei, invitați în spectacol sunt: Lavinia Șandru, Andrei Păunescu, Emeric Imre.

Spectacolul, simboli intiutulat Despre dragoste, cu Dragoste, va fi jucat joi, 23 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara.. Biletele au fost puse în vânzare fizic, la casierie, și online. Mai multe detalii, imagini și bilete online, găsiți aici.

Sursa foto: TNTm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre