Simona Ionescu / Redactor Șef

Gala premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”, ediția 1 în 1 aprilie

Gala premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”, ediția 1 în 1 aprilie
The Pub Academiei va găzdui luni, 1 aprilie 2024, prima ediție a Galei premiilor muzicale, „Bomboana pe colivă”. Vor fi acordate trofee artiștilor care au prestații cu impact negativ asupra calității muzicii românești în cursul anului 2023.

Nu e o glumă! 1 aprilie are loc prima ediție a Galei premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”. Evenimentul va avea loc la The Pub Academiei.

Comisia de specialitate formată din personalități ale lumii muzicale și presa de specialitate a decis care sunt nominalizările.

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru interpretare feminină: Misha Miller, Irina Rimes, Mira, Raluka.

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru interpretare masculină: Azur, Smiley.

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru interpretare în duet/grup: Irina Rimes & Theo Rose, Carla Dreams, The Motans, Randi & Roxen.

Identitatea „câștigătorilor” va rămâne secretă

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru textul unei melodii: Andia & Deliric (Pentru că), Delia & Conect-R (Fără te merau), Mario Fresh (Și ce dacă), Killa Fonic & Carla’s Dreams (Bambolina).

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru come-back muzical: Dani Ionescu (Mamaia), 3 Sud-Est, Dinu Maxer, Crazy Loop.

Premiul „Bomboana pe colivă” pentru prestație live: Giulia, Azur, Irina Rimes, The Motans.

Premiul „Veșnica pomenire” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin  trei categorii: Irina Rimes, Azur, Loredana, Vescan & Eva Timush. Urmând exemplul galelor „Zmeura de aur”, precum și la solicitarea membrilor comisiei identitatea „câștigătorilor” va rămâne secretă.

Evenimentul va fi prezentat de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnez din Italia

Sponsorii primei ediții a Galei premiilor muzicale „Bomboana pe colivă” sunt Fundația Agricola (Compania Agricola Bacău) și Kaufland România.

Gala premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”, ediția 1 pe 1 aprilie

Momentele muzicale ale evenimentului vor fi asigurate de elevi ai liceului de muzică „George Enescu” din București, care vor interpreta partituri de jazz și pop, pregătiți și coordonați de Dana Barzer. Gala, care va avea un caracter pamfletar va fi prezentată de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnez (Italia), membri ai trupei independente de teatru ”Breasla actorilor”.

Cine sunt prezentatorii

Cristina Albișoru este actriță și filolog și timp de doi ani a activat la Teatrul Masca din București, unde s-a specializat în tehnica statuii vivante și a teatrului gestual și de mișcare și a studiat commedia dell’arte. În prezent joacă în spectacolele Breslei Actorilor Wanted, de Massimiliano Nugnes și Arta comediantului, în regia lui Michele Modesto Casarin. Massimiliano Nugnes, actor, regizor și scenarist, s-a născut în Italia și s-a stabilit în România.

Nume mari în Comitetul muzical

Îndrăgostit de mișcare și teatrul gestual, colaborează cu Teatrul Masca, preluând și implementând atenția la detaliul corporal. Ca regizor și scenarist, a realizat spectacole de Commedia dell’Arte în care a împletit abordarea clasică italiană, cu specificul basmelor românești. Dintre spectacolele în care joacă se remarcă „Arta comediantului”, în regia lui Michele Modesto Casarin.

În prezent, Massimiliano Nugnez poate fi văzut pe scenele mai multor teatre independente: Teatrul Nou, InDart, Logos, ascultat în  audiobookuri la Voxa și dublând mai multe seriale, printre care și Prințul Dragon. Comitetul muzical este format din Gabriel Andrieș – producător muzical și interpret, Dan Creimerman – compozitor și interpret, Ilie Stoian – compozitor, interpret, jurnalist, Gina Stroian – producător de televiziune, și Radu Gorgu-manager The Pub, în calitate de organizator al evenimentului. Intrarea la gală este liberă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre