Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima ediție a Galei Premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”

Prima ediție a Galei Premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”
Cele mai slabe / proaste prestații muzicale din anul care a  trecut vor fi premiate în România. Un eveniment pe modelul Zmeurei de Aur din America, va avea loc în București pe 1 aprilie.

Nu este nicio glumă la mijloc, totul e cât se poate de serios. Gala Premiilor muzicale „Bomboana pe colivă” va avea loc în data de 1 aprilie la The Pub – Universității. Evenimentul a fost anunțat deja, iar organizatorii transmit că artiștii care vor intra în „colimator” sunt din zona muzicii pop.

„Având în vedere că genul pop-dance este prioritar în preferințele publicului românesc, organizatorii precizează că premiile vor viza această categorie. Jurizarea și acordarea premiilor Selecția nominalizărilor pentru fiecare categorie în parte, precum și desemnarea „câștigătorilor”, vor fi efectuate de o comisie formată din profesioniști de incontestabilă autoritate din domeniul muzical și al presei de specialitate.

Premiile vor viza melodii din zona pop-dance, acest stil muzical fiind cel mai accesat în România

Subliniem că, după modelul galelor similare din Occident și Statele Unite ale Americii (Ex.: Oscar, Zmeura de Aur etc.), identitatea persoanelor care formează comisia este și va rămâne secretă”, au declarant organizatorii evenimentului.

Gala Premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”, o premieră

Gala Premiilor muzicale „Bomboana pe colivă”  a fost anunțată de Comitetul Muzical, reprezentat de Gabriel Andrieș (producător muzical, Interpret), Gina Stroian (producător de televiziune), Dan Creimerman (compozitor, interpret), Ilie Stoian (compozitor, interpret, jurnalist), Romanița Filipescu (PR specialist) și Radu Gorgu (manager The Pub).

Vor fi acordate șapte premii

Gala va avea un caracter pamfletar-umoristic „și se va constitui într-o amicală atenționare a producătorilor, compozitorilor, interpreților, difuzorilor, organizatorilor de evenimente muzicale, instituțiilor media și, deopotrivă, a publicului, față de deteriorarea până la un nivel inacceptabil a calității muzicii și vieții muzicale românești”, mai transmit organizatorii evenimentului. Cu această ocazie, vor fi acordate premiile „Bomboana pe colivă” celor mai proaste melodii și prestații artistice din segmental pop-dance ale anului 2023, pentru următoarele categorii:

1-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare feminină

2-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare masculină

3-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare în duet/grup

4-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru textul unei melodii

5-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru come-back muzical

6-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru prestație live

7-Premiul „VEȘNICA POMENIRE” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii de mai sus.

Evenimentul va avea loc  în seara zilei de luni, 1 aprilie 2024 la club The Pub – Universității, din București. Detalii și informații suplimentare se găsesc pe paginile de Facebook ale organizatorilor, pe pagina de Eveniment a clubului The Pub – Universității, la tel: 0728.843.782 și pe www.the-pub.ro .

Sursa foto: Gala Premiilor „Bomboana pe colivă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre