Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată ce „scârboșenii” sunt obligați să mănânce concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce bucătar gătește așa ceva

Iată ce „scârboșenii” sunt obligați să mănânce concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce bucătar gătește așa ceva
Fanii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici! „așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor vedea vedetele preferate în exercițiul funcțiunii.

S-a aflat ce mănâncă cei 12 concurenți care au plecat în Republica Dominicană. Așa ceva e greu de acceptat.

Iată ce „scârboșenii” sunt obligați să mănânce concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce bucătar gătește așa ceva

Cântăreața Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Cornel Palade, RUXI, Mara Bănică, Răzvan Botezatu, Bia Khalifa, Giani Kiriță și luptătorul MMA Cristi Mitrea, nu vor face figuri la mâncare în jungla dominicană. Chiar dacă au în fața lucruri greu de privit…

Dar vedetele sunt puse pe fapte mari și mai hotărâte ca niciodată să învingă orice obstacol. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, printre preparatele culinare se numără și ciorba de păianjeni sau mâncarea cu viermi, produse care l-au zguduit chiar și pe prezentatorul Cabral. De altfel, concurenții trăiesc alături de insecte și animale, sub cerul liber, fără acces la telefon sau internet și fără hrană.

Produsele culinare sunt comestibile

Chiar dacă pare greu de crezut că cineva ar putea mânca așa ceva, există un bucătar care pregătește acele produse culinare ce sunt comestibile și frumos aranjate pe farfurie. Doar că nu au cel mai bun miros și e greu de spus ce gust au… ”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor.

Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a mărturisit Cabral. Show-ul va fi văzut pe ProTV din această toamnă, dar deocamdată nu se știe data exactă.

Sursă foto: protv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre