Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe serialul Clanul! „Băiatul rău” Sergiu Costache are o pasiune cât se poate de… fină!

Începe serialul Clanul! „Băiatul rău” Sergiu Costache are o pasiune cât se poate de… fină!
Sergiu Costache este un actor român din noua generaţie, pe care îl puteţi vedea la Pro TV în serialul Clanul, în rolul lui Sergiu. Cu o statură impozantă, acesta are un rol deloc ușor. El este „bad boy”. Un băiat rău care face „lucruri imposibile pentru stăpânul lui”, după cum mărturisește într-un interviu.

Pe Sergiu Costanche l-aţi mai urmărit şi în rolul fiorosului Sabin, din serialul românesc difuzat pe HBO, Umbre. Născut în Pantelimon, în 1989, nu i-a fost dificil să intre în pielea unor personaje mai violente. Actorul a apărut și alături de celebrul Steven Segal într-un film al acestuia. Rolul din Clanul îi vine mănușă și îi place foarte mult, după cum mărturisește. Plus că personajul poartă același prenume ca și el.

„Sergiu” a fost la un pas să se sinucidă

„E dintr-o bucată. Nu dă înapoi de la absolut nimic și rezolvă lucrurile fără nicio problemă”, a mai relatat actorul. În primul sezon personajul său a trecut prim momente dificile. „Încă din primele episoade am putut observa că „Sergiu” este o persoană asumată. Gata să înfrunte orice consecință a deciziilor sale, chiar dacă uneori acestea sunt ieșite din tipar. Are toate premisele pentru a fi considerat brutal, însă este doar o victimă a neșansei de a fi unul dintre copiii crescuți pe stradă.

Fără a cunoaște prea multe despre ce înseamnă a avea o familie. Fapt ce l-a înrăit și l-a făcut să fie un om lipsit de scrupule. Deși pare inuman, îl surprindem în anumite momente empatizând cu oamenii importanți pentru el, în fața cărora devine vulnerabil. (…) Cred că cea mai dificilă scenă a fost cea în care „Sergiu” a fost de acord să se sinucidă, din cauza faptului că nu l-a ascultat pe „Tătuțu’”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergiu Costache (@sergiu.costache)

A fost o scenă cu o mare încărcătură emoțională și solicitantă. Dar care într-un final a ieșit așa cum ne-am dorit, fiecare membru al echipei contribuind din plin la realizarea acesteia prin profesionalismul de care a dat dovadă. Chiar dacă se spune că fiecare personaj e în noi, sunt situații în care nu am mai fost puși și aici începe adevărata provocare pentru fiecare actor în parte. Pentru că trebuie să apeleze la tot ce au învățat despre această meserie pentru a face ca totul să pară veridic”, a declarat actorul Sergiu Costache într-un interviu, lunile trecute, desre rolul său din serialul Clanul.

Reconversia profesională bate la ușă: Sergiu Costache merge la curs de bucătar

Așa dur cum apare pe ecran, Sergiu Costache este, de fapt, un boem sensibil, familist convins și pasionat de bucătărie. Actorul e căsătorit și are o fetiță, alături de care încearcă să petrecea fiecare minut din puținul său timp liber în afara scenei sau a camerelor de filmat.

Dincolo de asta, încearcă să aloce timp pasiunii sale. Sergiu Costache e pasionat de gătit. Îi place așa de mult să petreacă timp în bucătărie, încât a dorit să se înscrie la un curs de bucătar. Aici însă a avut o problemă. Ceea ce a găsit lua destul de mult timp și îi oferea o nouă calificare profesională, pe care nu e sigur că și-o dorește.

„Îmi place să gătesc și vreau să mă duc la un curs de bucătărie. Acesta durează 5 luni și apoi devin bucătar profesionist”, a mărturisit actorul. Care a relatat și că a avut o discuție interesantă cu organizatorii cursului, pentru că el s-a plâns că durează prea mult, iar aceștia i-au spus că „nu se știe niciodată” și că, în consecință, nu se știe când noua diplomă i-ar putea ajuta în viață, în caz că decide să își schimbe cariera.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre