Simona Ionescu / Redactor Șef

Lacrimi și tristețe la Survivor România. Aventura s-a terminat pentru două vedete. Iată și primele reacții

Lacrimi și tristețe la Survivor România. Aventura s-a terminat pentru două vedete. Iată și primele reacții
O singură lună a rezistat Vica Blochina la Survivor România. Vedeta a fost acum eliminată, întrucât publicul a decis că e momentul să plece acasă. Și a mai urmat o vedetă care a părăsit concursul.

Chiar dacă vestea nu a fost pe placul blondei, ea a mărturisit că toată perioada cât a fost în jungla dominicană, gândul i-a fost acasă, la copilul său.

Vica Blochina a mărturisit că e foarte mândră de ce a putut să facă la Survivor România pentru echipa sa, așa că se întoarce în România fără regrete. Mai mult, fosta balerină a recunoscut că a simțit că nu poate să mai rămână în competiție.

Când a auzit rezultatul votului publicului, Vica a avut lacrimi în ochi și i-a îmbrățișat pe toți concurenții. Cel mai mult însă a stat în brațele lui Kamara, artistul care a suferit foarte mult atunci când a aflat că Vica urmează să meargă acasă, momentul fiind unul cu adevărat emoționant. „Nu mai plânge, că îmi vine să plâng…”, au fost cuvintele Vicăi.

“Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar”

„Survivor este cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă, sunt fericită că am cunoscut acești oameni. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am avut echipa adversă de Războinici, care sunt minunați. Au făcut față, deci mi-au plăcut foarte mult.

Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demotivez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv, dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa.

Competiția va fi din ce în ce mai grea

Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu astăzi să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici”, a spus Vica Blochina. Nu doar Vica a plecat de la Survivor, ci și Jorge, ca urmare a unei accidentări grave la genunchi.

Competiția va deveni din ce în ce mai grea pentru toți concurenții începând de săptămâna viitoare. Cei prezenți vor avea două jocuri de imunitate săptămânal, iar acest lucru îi va stoarce de energie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre