Simona Ionescu / Redactor Șef

Lăsați tot ce faceți și dați play! S-a relansat hit-ul „Moșule, ce tânăr ești”. Andre cântă din nou piesa, cu un invitat surpriză!

Lăsați tot ce faceți și dați play! S-a relansat hit-ul „Moșule, ce tânăr ești”. Andre cântă din nou piesa, cu un invitat surpriză!
O colaborare inedită înainte de Crăciun lansează cel mai așteptat cântec de Crăciun în România. Cei care-l fredonau cu mulți, mulți ani în urmă, au acum o variantă actualizată.

André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu își surprind publicul cu o super colaborare înainte de Sărbători. Trupa André lansează împreună cu Iuliana Beregoi versiunea reinterpretată a hitului „Moșule, ce tânăr ești” (Noapte de vis).

Single-ul păstrează celebrul refren ce a consacrat trupa fenomen care s-a lansat la finalul anilor 1990 și vine cu un sound și o producție fresh. „Moșule, ce tânăr ești” te poartă într-o lume de basm, înconjurată de magia Crăciunului, iar videoclipul dezvăluie prin imagini povestea din spatele versurilor.

Iuliana Bergoi, puștoaica fenomen adorată de tineri

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi, a reușit să strângă în jurul său o comunitate impresionantă. Cariera sa a început în urmă cu 5 ani, pe când Iuliana avea doar 12 ani, iar succesul a ajuns să fie cunoscut rapid de către artistă. Printre cele mai ascultate piese ale sale se numără „Vina mea”, care a reușit să strângă peste 41 milioane de vizualizări pe YouTube, dar și „Cum sună liniștea” și „Ne iubim”.

André s-au reunit anul acesta și au mai lansat o piesă

André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André, ce înseamnă nu mai puțin de șapte albume lansate, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

Mai mult decât atât, în primii patru ani, André a reușit să vândă 1.500.000 de unități, performanță ce nu a fost egalată de alte trupe românești. În anul 2001, André este desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. În 2019, trupa André s-a reunit și a lansat „Reset la inimă”, urmat de „Nostalgii”, o piesă ce te poartă într-o călătorie a timpului, într-o perioadă în care visarea, emoția și sentimentele amestecate inundau sufletul.

Sursa foto: CAT Music

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre