Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana a făcut un anunț mult așteptat de copii și părinți. Nu e legat de maneaua lui Costi Ioniță

Loredana a făcut un anunț mult așteptat de copii și părinți. Nu e legat de maneaua lui Costi Ioniță
O emisiune foarte îndrăgită de copii și părinți, întreruptă de aproape un an, va reveni pe micile ecrane curând. Vedetele care apar în ea sunt extrem de îndrăgite.

Loredana a făcut un anunț mult așteptat de copii și părinți. Anunțul despre revenirea emisiunii a fost făcut de Loredana, sâmbătă seara, în cadrul show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Loredana Groza a avut o apariție fabuloasă în deschiderea celebrului show, care de 10 ani înregistrează cele mai de sus audiențe. E un spectacol îndrăgit de telespectatori pentru pleiada de artiști care se transformă în mari cântăreți de pe tot mapamondul. Loredana și Adrian Petrache, fost concurent la X Factor, au făcut spectacol cu melodia superbă „Efemer”, pe care au interpretat-o în cel mai original și spectaculos mod.

Diva Loredana a arătat că este o femeie frumoasă și la 50 de ani, că este în trand cu marile vedete din America, Anglia, Franța și nu are complexele pe care încearcă să i le insufle tot felul de personaje care îi critică aparițiile îndrăznețe. Dacă ne place Madonna la peste 60 de ani și Jennifer Lopez la 50 de ani, nu văd de ce nu am admira-o la fel pe Loredana Groza.

Joi, Loredana a lansat un nou videoclip în care apare alături de 10 maneliști foarte cunoscuți, „maestru de ceremonii” fiind Costi Ioniță, poate singurul compozitor și producător de muzică românească din ultimii ani care a spart topurile de gen, inclusiv din străinătate. Semn că europenilor și americanilor le plac manelele.

Și acest ultim videoclip a cunoscut o audiență record: 1,5 milioane de vizualizări în două zile. Însă și un potop de critici, ba chiar și comentarii jignitoare la adresa Loredanei Groza și a maneliștilor. Obișnuita fățărnicie, putem spune, căci se știe că la cam toate petrecerile manelele sunt favorite.

Să ne întoarcem la anunțul Loredanei, după ce ne-a uimit cu ținuta sa și prestația scenică de la Te cunosc de undeva. Aceasta i-a invitat pe membrii juriului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan să vină în platoul emisiunii Next Star, care va începe în curând la Antena 1.

 Filmări complicate, în condiții de pandemie

Show-ul „Next Star” revine la Antena 1 cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Dan Negru va prezenta scena Next Star cei mai talentați copii din România, dar şi un juriu format din Loredana Groza, Dorian Popa şi Ştefan Bănică.

Filmările s-au făcut în luna martie și în condiții destul de stricte, ținând cont de pandemia cu care ne confruntăm. Toată lumea era testată: copiii selectați pentru concurs, însoțitorii lor (părinți sau bunici), echipa de filmare, prezentatorii și jurații. S-au purtat măști tot timpul, cu excepția momentelor când se filma pe scenă. S-a făcut tot ce ține de igienă ca nimeni să nu se îmbolnăvească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre