Simona Ionescu / Redactor Șef

Marty Cintron de la No Mercy petrece 100% românește

Marty Cintron de la No Mercy petrece 100% românește
Pentru solistul Marty Cintron de la No Mercy, România este una din destinațiile sale preferate când se află în turnee. Abia așteaptă să ajungă, în toamnă, din nou, aici. Până atunci se „antrenează”.

Americanul Marty Cintron de la No Mercy petrece 100% românește. Muzicianul care a vândut 10 milioane de albume în întreaga lume cu marile sale succese „Where Do You Go” și „Please Don’t Go” se consideră aproape român. Este mai mult decât familiarizat cu bucătăria tradițională românească. El adoră papanașii iar mustul este favoritul său.

Însă pentru petrecerile intime, cum ar fi celebrarea aniversării, pune pe masă multe sticle de vin românesc. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Artistul a împlint 50 de  ani.

Marty Cintron de la No Mercy petrece 100% românește

Neworkezul Marty a descoperit Bucureștiul în urmă cu 15 ani, într-o vizită privată. „România are un loc aparte în sufletul meu. Am cântat în multe orașe, am cunoscut artiști români foarte buni. E unicul loc din lume unde mănânc papanași. Aici am descoperit și vinul dulce (mustul-n.a.) la un „wine fest”.

Odată am primit un cadou neprețuit, 30 de sticle cu vinuri vechi, multe de zeci de ani. Cel mai vechi avea 50 de ani, de la o cramă din Focșani. Le-am dus cu etichetă FRAGIL în Statele Unite. O parte din sticle le-am deschis de ziua mea, toți  invitații au băut vinuri de colecție românești”, a povestit artistul care a împlinit 50 de ani.

Festivalul care aduce împreună toate vedetele anilor 90

Pe 18 septembrie a.c. solistul revine în Capitală. El se alătură muzicienilor de top din anii ’90, la Forever Hit, festivalul gigant dedicat muzicii acelor ani. „Abia aștept să ne revedem la noul festival, pe stadion. Loc pe care îl vom transforma în cea mai mare discotecă de pe continent. Am stat prea mult cuminți”, transmite Marty într-un mesaj adresat prietenilor de aici.

„Am văzut afișul și sunt încântat și onorat că România organizează primul eveniment concertistic mare din ultimii doi ani. Va fi ca o reuniune de generație. Mă văd cu Haddaway, Dr Alban, Snap!, Las Ketchup, va fi distractiv, atâtea ore de muzică”, adaugă artistul ale cărui succese de Billboard au fost recompensate cu zeci de discuri de aur și platină.

Monica Gabor, „rapită” de Gaia din Dubai. Ce se mai aude despre Mr. Pink

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre