Simona Ionescu / Redactor Șef

Mona Segal a tras linie la „Chefi la cuțite”.

Mona Segal a tras linie la „Chefi la cuțite”.
De luni bune, întreaga audiență stă pe jar după anunțul celor trei jurați - vedetă ai show-ului Chefi la cuțite. Aceștia au spus că sunt prea obosiți pentru a venit la filmări Sezonul cu numărul 13 a început să fie filmat.

După cum știți, în ultima decadă a lunii noiembrie, cei trei chefi la cuțite au fost dați în judecată de trustul care i-a făcut celebri, pentru că au refuzată să se mai prezinte la filmări. Producătoarea show-ului, Mona Segal, a tras linie la Chefi la cuțite. Anunțul momentului despre emisiunea lider de audiențe tocmai a fost făcut.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena Group pentru că nu au vrut să mai filmeze noul sezon Chefi la cuțite

Emisiunea Chefi la cuțite va avea în curând jurați noi, după cum a stabilit producătoarea show-ului, Mona Segal. Postul de televiziune Antena 1 a făcut anunțul printr-o postare pe conturile de socializare. „Fii cu ochii în patru. Vin noii Chefi la cuțite. Televiziunea are gust”, a fost mesajul postat online de Antena 1.

Mona Segal a tras linie: Chefi la cuțite va avea jurați noi

În timp ce se așteaptă  starul celor trei procese intentate celor trei jurați celebri ai emisiunii, îcepând cu sezonul 13, la care se lucrează în prezent, emisiunea va avea patru jurați noi. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită momentan, dar echipa de PR a postului de televiziune Antena 1 a făcut anunțul de mai sus pe rețelele sociale, lăsând să se înțeleagă că numele acestora vor fi publice cât de curând.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Postarea este însoțită de un clip video cu cadre cu noii jurați. Imaginile au fost surprinse însă de așa natură încât aceștia nu pot fi  identificați.

Antena Group le-a deschis procese celor trei chefi – vedetă

În  data de 23 noiembrie, Antena Group a deschis procese individuale celor trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la Tribunalul București. Motivul acțiunii legale îl reprezintă demisiile celor trei bucătari chefi, în contradicție cu clauzele contractuale. Potrivit informațiilor disponibile pe portalul instanțelor, scopul proceselor este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Până acum nu a fost stabilit un termen pentru niciunul dintre cele trei procese.

Conform contractelor semnate de fiecare dintre cei trei chefi cu Antena 1, aceștia erau obligați să participe la filmarea unui nou sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, iar în caz contrar sunt sancționați cu despăgubiri semnificative. Prin refuzul de a se prezenta la filmări, ei au încălcat termenii acordului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre