Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România. Un mare actor ar putea fi cap de afiș

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România. Un mare actor ar putea fi cap de afiș
Regizorul Tim Burton ajunge  în țara noastră și are planuri mari va filma noul serial „Familia Addams” în România. El a fost în prospecție la Bran și Peleș.

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România. Cineastul american Tim Burton s-a aflat recent la Castelul Bran şi la Castelul Peleş, în prospecţie. El caută cele mai interesante locuri în care să își poată pune personajele să joace. Burton, care e prieten cu actorul Johnny Depp, vrea foarte mult ca acesta să îl joace pe Gomez Adams. Dacă va face rolul, acesta îi va relansa cariera șifonată serios în urma procesului cu fosta sa soție.

După cum vă amintiți, în urma acuzelor de agresiune, Depp a pierdut roluri importante.

Serialul „The Addams Family” (Familia Addams) este o producţie MGM Television şi Netflix. Acesta va fi filmat în mai multe zone din România. Lucrurile par destul de avansate, fiind de așteptat ca filmările propriu-zise să fie demarate în curând. Deși detaliile proiectului sunt ținute secrete momentan, se pare că serialul va fi plasat în ziua de azi. Ba mai mult, el va fi filmat din perspectiva lui Wednesday Addams, după cum a relatat Nerd Alert în luna noiembrie a anului trecut.

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România

Noul proiect a devenit public în octombrie 2020. Tim Burton, nominalizat la Oscar pentru „Corpse Bride” şi „Frankenweenie”, pregăteşte un serial live-action „Familia Addams/ Addams Family”, pe un scenariu de Alfred Gough şi Miles Millar. Cei doi sunt creatorii „Into the Badlands”. De asemenea ei vor fi coordonatori şi producători executivi, iar Tim Burton va regiza şi va fi producător executiv.

Acesta va fi unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood” şi „Mars Attacks”. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.  Serialul „Familia Addams”, pentru care nu a fost încă anunţată distribuţia, va fi filmat la studiourile Buftea şi în ţară, potrivit urban.ro.

Nu este prima dată când Tim Burton ajunge în România. Amintim că în 2016, el a venit aici pentru a-i face o surpriză actorului Johnny Depp. El a vizitat Castelul Bran alături de starul american şi de colegii lui din trupa The Hollywood Vampires, care au fost în aceeaşi zi şi la Castelul Peleş, înainte de a susţine un concert la Bucureşti.​

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au împărțit averea. Ce a primit artista la partaj!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre