Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul sezon „iUmor” revine cu provocări pentru jurați. Pentru ce se vor lupta cei patru magnifici

Noul sezon „iUmor” revine cu provocări pentru jurați. Pentru ce se vor lupta cei patru magnifici
Mai sunt doar câteva zile și iubitorii iUmor vor avea parte de un nou sezon al emisiunii lor preferate, care se anunță plin de provocări nu doar pentru concurenți, ci și pentru jurați.

Antena 1 a luat decizia finală privind jurații noului sezon „iUmor”. Pe aceștia îi așteaptă însă provocări la care nu se așteaptă.

Cei patru jurați vor candida în acest sezon și pentru postul de președinte, pentru că rubrica „Dacă aș fi președinte” va fi cu siguranță pe placul telespectatorilor. Pe scaunul iUmor vor sta în sezonul cu numărul 16 cei patru fantastici, adică Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu, actor și în serialul de comedie, „Bravo, tată”. Ca și în sezonul trecut, emisiunea va fi prezentată de cei doi prieteni Emi și Cuza. Care le vor mai face o surpriză fanilor, fiind concurenți la emisiunea „Te cunosc de undeva” care bate la ușă.

Emi și Cuza prezintă și anul acesta iUmor

Cuza și Emi, paznicii urnei de vot

Cuza a anunțat că pentru sezonul 16 iUmor s-a pregătit un platou nou, o locație nouă iar misiunea lor de prezentatori „va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor”.

La rândul său, Emi a menționat că se anunță un sezon cu totul spectaculos cu „multe momente spumoase”. Concurenții îi vor bucura pe telespectatori și spectatori cu parodii muzicale, gimnastică, magie și multe alte surprize cu totul extraordinare. Dar și povestitori și stand-uperi care vor face totul să intre în posesia marelui premiu. Sezonul 16 al emisiunii iUmor va începe la Antena 1 pe 18 februarie 2024, începând cu ora 21.00.

Câștigător iUmor sezon 15

Cine a câștigat iUmor sezonul 15

Florin Gheorghe, un comediant obișnuit cu scena iUmor a fost câștigătorul ediției cu numărul 15 iUmor. El a impresionat jurații și publicul cu talentul său și a reușit să intre în posesia marelui premiu în valoare de 20.000 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre