Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul sezon „Survivor” bate la ușă. „Este timpul ca eroii să devină supereroi”

Noul sezon „Survivor” bate la ușă. „Este timpul ca eroii să devină supereroi”
O nouă rundă „Survivor” se pregătește să înceapă, când eroii se vor transforma în super eroi. Totul despre această competiție aflați de la prezentatorul Dan Pavel.

„Următorul sezon al „Survivor” va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele”, a mărturisit prezentatorul Dan Pavel. Iar eroii vor deveni acum super eroi.

Noul sezon „Survivor” va fi unul cu totul și cu totul special. În această ediție vor participa concurenți din edițiile trecute. Motiv pentru care noile episoade se numesc „Survivor All Stars”. Acesta va începe anul viitor, la o dată ce urmează să fie anunțată de producători și va fi difuzat atât pe ProTV, cât și pe platforma de streaming VOYO.

A început în anul 2020

Prima ediție „Survivor”, show bazat pe un format internțional, a avut loc în ianuarie 2020. Primele două sezoane, 2020 și 2021 a fost realizat și difuzat la Kanal D, iar următoarele două sezoane au fost difuzate de ProTV, respectiv ianuarie 2022 și ianuarie 2023. Marele premiu a fost de 100.000 de euro.

Concurenții vor „face față chiar și celor mai dure provocări”

„Noul sezon aduce spectacolul extrem într-un sezon suprem. Mai tare ca niciodată! Acum e acum. În 2024, show-ul revine şi este timpul ca eroii să devină supereroi, să demonstreze că pot face faţă chiar şi celor mai dure provocări”, a transmis Pro TV, printr-un comunicat de presă.

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor”. Sursă foto: instagram

„Sezon suprem”

La rândul său, prezentatorul Dan Pavel a povestit că următorul sezon va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele, dar va întinde limitele acestora la maxim. „«Survivor România» aduce bucuria şi energia unui reality-game-show fără pereche, doar să vorbeşti despre sau să-i urmăreşti efectul de tsunami emoţional.

Atunci când numelui show-ului de supravieţuire cel mai iubit de români îi adaugi un nou an – în speţă, 2024, şi încă şi mai şi, un supranume, care va deveni subiectul central din prima jumătate a anului următor: All Stars, atunci misiunea noastră, echipajul navei Survivor, este setată pe modul: sezon suprem.

„Va aduce noi limite și noi provocări inimaginabile”

Da, aţi auzit/citit bine: următorul sezon de Survivor România va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele. All Stars va aduce noi limite şi noi provocări inimaginabile, chiar şi pentru luptătorii obişnuiţi cu arena curajului de la Pro TV şi de pe VOYO. Sezonul suprem Survivor All Stars este gata: traseele, consiiliile tribale, camp-urile, jungla dominicană freamătă în aşteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca «Survivor All Stars»”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre