Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea unui indian cu nume de român, din comuna Cața, județul Brașov

Povestea unui indian cu nume de român, din comuna Cața, județul Brașov
Iuliana Marciuc a găsit un indian cu nume de român, care locuiește în județul Brașov. S-a dus la el acasă să îl întrebe cum a ajuns în țara noastră și cum se descurcă. O poveste de viață.

George vine din India. Era acolo expert financiar, iar acum trăiește într-un sat din România unde n-are grija banilor. ”O lecție despre cât de puțin îți trebuie pentru a-ți găsi locul în viață”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Un indian cu nume de român, în comuna Cața, județul Brașov

Iuliana Marciuc îi invită pe telespectatorii TVR 2 la „Destine ca-n filme” în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali. Așa aflăm și noi experienţa, emoţia, pasiunea şi povestea lor.

La câțiva kilometri de comuna Cața, județul Brașov, se află o fermă de bivoli ce aparține unui bărbat din India. A fost fascinat de România și a ales să se stabilească aici.

Marţi, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la „Destine ca-n filme” vom afla povestea lui Krishan George, „un indian cu nume de român”. El a renunțat la poziția de expert financiar pentru a ajunge fermier în țara noastră. A lăsat munca de birou, a cutreierat călare dealurile din Transilvania și a dat peste locul care astăzi i-a devenit acasă.

Krishan George muncește de dimineață până seara, însă o face din plăcere. La fermă vin anual în jur de 30 de voluntari din toate colțurile lumii care se îndrăgostesc, ca și el, de România.

Iuliana Marciuc a găsit un indian cu nume de român, care locuiește în județul Brașov. S-a dus la el acasă să îl întrebe cum a ajuns în țara noastră

Ce spune Iuliana Marciuc după această experiență

„George Krisan nu e doar un om cu bani. Cu studii făcute la Imperial College of London și cu master în Econometrie, bărbatul a cutreierat lumea în calitate de consultant financiar pentru  guverne și companii de renume. Ar fi putut alege să se stabilească în orice altă țară. Ar fi putut trăi oriunde fără nici o grijă în privința banilor. Totuși, a ales să trăiască aici, în Cața, România și să muncească singur cele 150 hectare ale fermei sale”, spune Iuliana Marciuc.

Alături de echipa „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc a avut parte și de o lecție de viață inedită. Au tăiat lemne și au ajutat la pregătirea mesei de seară, cu mâncăruri gătite în stil indian.

„Am petrecut alături de echipa mea o seară într-o atmosferă cu totul specială. După o zi întreagă de filmări, ne-am putut relaxa alături de un om de la care poți să înveți multe. A fost o lecție despre adaptabilitate, perseverență și modestie. O lecție despre cât de departe trebuie sa mergi și cât de puțin îți trebuie pentru a-ți găsi locul în viață”, a spus Iuliana Marciuc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre