Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele imagini din sezonul 3 al serialului Clanul au ajuns pe net. Dezvăluirea momentului

Primele imagini din sezonul 3 al serialului Clanul au ajuns pe net. Dezvăluirea momentului
Întreaga Românie vrea să știe ce urmează în serialul Clanul, care a devenit unul din cele mai urmărite la nivel național. Filmările la al doilea sezon se încheie. Unul din actori face însă dezvăluiri complete.

Unul din actorii care apare în Clanul și-a câștigat, practic, notorietatea cu acest rol, deși, de ani buni, joacă pe scene de teatru. Este vorba de tânărul actor Marian Olteanu care, culmea, actoriei, s-a prezentat la castingul pentru rolul polițistului David Pribeagu fără să știe că este personajul principal și fără să creadă că va primi rolul. Ulterior, în interviuri, Marian Olteanu a recunoscut că serialul regizat de Anghel Damian l-a făcut să își depășească toate limitele.

Marian Olteanu e unul din actorii de teatru din noua generație foarte talentați

Marian Olteanu are  29 de ani și este angajat la Teatrul Mic din București, însă joacă cu succes în seriale de televiziune. Tânărul este originar din Vaslui și a ajuns în Capitală atunci când a venit să își continue studiile. Spune că aici a trăit ceea ce numește depresia emigrantului, pentru că nu cunoștea pe nimeni în București, orașul era cu totul nou și la altă scară. Recunoaște că a fost o surpriză chiar și pentru el faptul că a intrat la UNATC printre primii, deși era un necunoscut.

Foarte talentat, a obținut premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină cu rolul Prințul Mic din Apa Vie de Daniel Chirilă, după Frații Grimm, regia și coregrafia Ștefan Lupu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii  „100, 1.000, 1.000.000 de povești” . Debutul în film și l-a făcut prin intermediul lui Radu Jude, care i-a oferit primul rol, în apreciatul său film „Inimi cicatrizate”.

Serialul Clanul continuă cu sezonul 3

Marian Olteanu a dezvăluit ce se întâmplă în continuare în serialul Clanul. Aprilie e luna în care se încheie filmările sezonului al doilea. „Ne cam lasă aproape două luni în vacanță, iar apoi îi dăm drumul iar la treabă. Se zvonește că are patru sezoane, dar pot să-ți zic un singur lucru, că eu deja filmez un pic din sezonul 3”, a povestit Marian Olteanu pentru EGO.ro.

Marian Olteanu spune că a filmat deja primele imagini din sezonul 3 al serialului Clanul

„E o bucurie. E o surpriză care vine la pachet cu minim trei sezoane. Nu mă așteptam la așa ceva. Este o mare bucurie că rolul ăsta m-a ajutat așa să evoluez și să progresez la nivel profesionist și să descopăr că am o anduranță mult mai mare decât mă așteptam. Pe scurt, e o vorbă care este foarte des întâlnită, dar o zic și eu: când nu mai poți, mai poți un pic”, a mai declarat acesta în același context.

Cum slăbește Marian Olteanu pentru a fi în formă în rol

Rolul de polițist pe care îl face în Clanul este extrem de încărcat, atât din punct de vedere actoricesc, cât și fizic, cele mai multe cadre fiind cu bătăi, urmăriri și cascadorii.

În rolul polițistului David Pribeagu, actorul are parte de multă acțiune. Aici, într-o secvență cu Tudor, ofițer sub acoperire, interpretat de actorul Denis Hanganu

Marian Olteanu recunoaște că, pe durata filmărilor s-a confruntat cu probleme de greutate. Scenele sunt adevărate sesiuni de cardio pentru el, un om care, în general, nu face sport, deși, în copilărie, a practicat sportul de performanță. Și, pentru că pe fond de stres tinde să mănânce în exces, se îngrașă. Iar ca să slăbească a găsit soția: a ținut post intermitent.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre