Simona Ionescu / Redactor Șef

ProTV nu mai vrea să mănânce bătaie. Schimbări majore atât în rândul vedetelor, cât și al serialelor

ProTV nu mai vrea să mănânce bătaie. Schimbări majore atât în rândul vedetelor, cât și al serialelor
11 ani, celebrul serial „Las fierbinți” le-a făcut serile frumoase românilor, în cele peste 22 de sezoane difuzate. Acum vine altceva din urmă.

Se pare însă că pelicula care a scris istorie doborând recorduri de audiență, se apropie de final.

Există și un motiv pentru care conducerea ProTV a luat această decizie: „Las Fierbinți„ a fost detronat de emisiunea „Chefi la cuțite” de pe postul concurent, ProTV.

Ce serial se pregătește

În acesta condiții, ProTV se reinventează și a demarat filmările pentru un alt serial, intitulat „Brigada Nimic”, care are toate șansele să fie la fel de apreciat ca și „Las Fierbinți”.  „Vă anunțăm că în curând va începe un nou serial de comedie pe PRO TV și VOYO. Brigada Nimic va avea în prim plan o gașcă de polițiști, care vor încerca să țină departe de ei diferite cazuri”, a anunțat ProTV pe 24 iulie, pe rețelele de socializare.

Las fierbinti, pe ultima sută de metri

Distribuție de excepție

Din distribuția serialului „Brigada Nimic” fac parte actori cu ștate vechi, de la Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Andrei Mateiu, Lucian Iftime la Gabriel Spahiu și Letiția Vlădescu. Acestora li se alături actori noi, precum Nicu Banea, Irina Ștefan, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Românii așteaptă cu nerăbdare să-l revadă mai ales pe Alexandru Papadopol, care a făcut furori în celebrele telenovele „Numai iubirea”, „Regina”, „Daria, iubirea mea”, „Pariu cu viața”, „Iubire și onoare” și „Îngeri pierduți”.

„Este o idee originală românească”

„Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi.

Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”, a punctat Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, potrivit Cancan. În noul serial veți vedea povestea unei găști de polițiști care lucrează pentru a ține infractorii cât mai departe de ei.

Alexandru Papadopol revine la ProTV

Telespectatorii se vor delecta cu tot felul de personaje, de la mafioți, gospodine și falși guru, la dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legi ciudate.

Va fi lansat și serialul „Groapa”

De asemenea, PRO TV a anunțat că va lansa și serialul „Groapa”, bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya. Actorul principal din această peliculă e posibil să fie Marius Manole. „Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc.

Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”, susține Antonii Mangov, Programming Director.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre