Simona Ionescu / Redactor Șef

Se petrec lucruri dubioase la Survivor. ProTV anunță o nouă schimbare de format a show-ului

Se petrec lucruri dubioase la Survivor. ProTV anunță o nouă schimbare de format a show-ului
Fanii emisiunii Survivor România vor avea parte de o surpriză inedită după terminarea acestei ediții.

Ceva extraordinar e pe cale să se întâmple, iar vedetele de la Survivor și Exatlon să se strângă într-o nouă emisiune.

Se petrec lucruri dubioase la Survivor. ProTV anunță o nouă schimbare de format a show-ului

ProTV are planuri mari, iar Survivor  va reveni pe micile ecrane mult mai repede decât ar crede cineva. Este vorba de o emisiune cu totul și cu totul specială, all stars, care va aduna cele mai dragi vedete care în trecut au fost la „Survivor” și „Exatlon”, printre care și fostul jucător de la Dinamo, Giani Kiriță. Concurenții vor avea parte de condiții incredibil de grele, de la înfometare, la dormitul sub cerul liber și mult efort, însă telespectatorii nu se vor mai ridica din fața televizoarelor.

„Mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă pe care i-am avut și când am fost acum patru ani”

În prima ediție a concursului Exatlon care a avut loc în perioada 2017-2018, marele câștigător a fost Vladimir Drăghia, care l-a avut coleg pe simpaticul Giani Kiriță. De altfel, acesta a fost prima persoană care a spus că abia așteaptă să demonstreze încă odată ce poate.

„Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă pe care i-am avut și când am fost acum patru ani. Gică Mihali… nu, clar, că e lent. Claudiu Niculescu nu, că e puturos. Cred că Florentin Petre, pentru că e mic, și atunci, el fiind competitiv, poate să se ducă să intre pe traseele alea. Și Marius Niculae, cu siguranță”, a declarat Giani Kiriță pentru Pro Arena.

Revine cu forțe proaspete și emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După șapte ani de la difuzarea primului sezon, se reîntoarce și celebra emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar din vară vor începe filmările. „Suntem foarte fericiţi să vedem «Sunt celebru. Scoate-mă de aici!» revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015.

Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, a mărturisit Antonii Mangov, director de programe la PRO TV.

Sursă foto: IMDb

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre