Relu, umilit de foștii colegi de la Survivor chiar și după ieșirea din competiție. Gestul urât pe care nu-l va uita

Relu, umilit de foștii colegi de la Survivor chiar și după ieșirea din competiție. Gestul urât pe care nu-l va uita
Exclusiv. Relu Pănescu a rupt toate relațiile de la Survivor, iar noi am aflat toate detaliile.

Relu Pănescu, zis și „Relu tinerelu”, din echipa Războinicilor, a rămas fără nicio legătură cu cei care au fost în cadrul competiției. Chiar dacă pe Insula Dominicană s-au creat legături de prietenie profunde, el a fost exclus din grupul eliminaților al sezonului 3 Survivor România.

Luna trecută, producția show-ului a organizat un eveniment la care au participat mai mult concurenți eliminați ai acestui sezon. Pe atunci, Relu era încă în competiție.

După eliminarea sa însă, grupul format atunci al foștilor supraviețuitori i-au dat cu „seen” lui Relu Pănescu, deși acesta s-a arătat interesat să participe și el la adunările foștilor colegi.

Chiar înainte de 1 mai s-a făcut o ieșire în gașcă, participând și foștii Războinici, dar și foștii Faimoși, toți alături de partenerii de viață, iar cei neinvitați au fost Relu Pănescu și Andreea Tonciu.

CRBL, Radu Itu, Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu, Cătălin Zmărăndescu și foștii Războinici fiind prezenți. Otilia Bilionera nu a putut onora invitația, fiind antamată la o cântare.

Comportament bizar?

Surse din cadrul grupului ne-au spus că Relu este un om care s-a remarcat printr-un comportament „bizar”, fals și că nimeni nu dorește să păstreze legătura cu el. „Plânge mult și fals, vorbește mult și aiurea. Nu prea avem subiecte de discuție comune cu el”, ne-a spus sursa. „Știu ca a încercat să contacteze colegii ieșiți, dar… n-are rost”, a mai adăugat.

Se pare că o parte din foștii colegi de echipă chiar îi poartă ranchiună lui Relu pentru că a rămas în competiție mai mult decât alții, deși era considerat ca fiind mai slab.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Relu Pănescu a plâns și a povestit că lumea din aeroport, la plecarea din Survivor, l-a recunoscut. Se bucură de faima câștigată și e bucuros că a rezistat două luni în dura competiție.

„Ionuț Popa este obsedat să câștige Survivor. Calcă pe cadavre. Alexandru Delea e neatent. Nedelcu e cel mai harnic dintre toți din Survivor. M-am bucurat că a fost eliminată Duli. E o persoană răutăcioasă. Ana Dobrovie, ca alte colege, m-au trădat repede și ieftin.”, și-a caracterizat Relu Pănescu foștii colegi.

Fanii emisiunii au fost împărțiți în opinii în ceea ce-l privește pe Relu.

„Relu, cel mai simpatic concurent. E adevărat că are o vârstă și a avut timp să se educe, colegii lui nu au învățat nici faptul ca trebuie sa respecți un om care ar fi putut sa le fie tată. Tot timpul l-au luat în ras, l-au jignit într-un cuvânt, și-au bătut joc de el. Păcat că se pierd valorile și vin din urma unul ca Ion, Nedelcu ,TJ Miles și chiar și Ștefania e foarte obraznică și rea. Asa că bravo, Relu!”, a scris un admirator.

Sursă foto: Pro TV