Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Cum a comis-o

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Cum a comis-o
Trădarea supremă la Survivor România 2021 a venit din partea Simonei Hapciuc. Foștii ei colegi de la Survivor România 2021 vor fi pur și simplu furioși când vor afla ce a făcut.

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Frumoasa sportivă a făcut declarații. Ea a mărturisit pe Instagram că îi susține pe doi concurenți de la Războinici. A mai spus și că  speră să-i vadă în finală.

Este evident pentru toată lumea că sportiva are doi preferați în tabăra adversă. Și nu se sfiește să o arate și să îi susțină public. Asta după ce ea a făcut parte din echipa cealaltă.

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Cum a comis-o

Recent, fosta Faimoasă de la Survivor a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru Albert și Sindy de la Războinici că au fost votați în număr mare de către public, fiind preferații telespectatorilor din România.  Mai mult de atât, Faimoasa Simona Hapciuc i-a luat apărarea și Războinicei Sindy în fața tuturor internauților care râd de ea pentru că are un defect  de vorbire.

„O chestie care mă bucură foarte mult este ieșirea lui Sindy ca cea de-a doua preferată a publicului, după Albert, la Războinici. Observ foarte mulți oameni în online care se iau de ea pentru că are acel defect de vorbire, nerealizând faptul că este o chestie genetică.

Deci, frate, fata are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea. Ea, în schimb, este super tare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea. Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în finală!”, a spus Simona Hapciuc pe InstaStories.

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Iată cum

Simona Hapciuc a fost dezamăgită de felul în care a fost nominalizată de către colegii săi Faimoși pentru a pleca acasă. ofensată, nici măcar nu a vrut să își ia  „la revedere” de la colegii săi de echipă, când a fost eliminată de la Survivor România. Sportiva urmărește, în continuare, cu interes concursul din Republica Dominicană. Blondina le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe Instagram faptul că o susține pe Elena Marin în lupta ei cu Sebastian Chitoșcă.

„Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și, când mă trezesc, ce să vezi? De fapt a fost eliminată Andreea (n.r – Antonescu). Păi, e frumos, măi nene, să vă jucați cu visele oamenilor? Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena, pentru că a ieșit, din nou, favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care a dat dovadă și că l-a votat, din nou, pe Sebi. Sper să facă asta în continuare, deoarece eu sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe. Ca să se înțeleagă, eu în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că încearcă să-l scoată pe Sebi afară. Elena, ține-o tot așa!”, a declarat Simona Hapciuc pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Pepe și-a luat fetele și a plecat. Unde s-a distrat artistul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre