Simona Ionescu / Redactor Șef

Super emisiunea de la Kanal D revine! „Un cuvânt cu 9 litere!”

Super emisiunea de la Kanal D revine! „Un cuvânt cu 9 litere!”
Dan Negru este o vedetă de televiziune care nu mai are nevoie de prezentare. Timișoreanul are cohorte de fani care îi urmăresc fiecare mișcare. Cu toții au așteptat cu sufletul la gură momentul acesta.

Emisiunea fenomen Jocul cuvintelor cu Dan Negru revine cu un nou sezon la Kanal D. Celebrul quiz show promite să aducă experiențe de neratat telespectatorilor, în fiecare luni și marți seară, de la 23:00.

Un nou sezon al celui mai antrenant quiz show din România, Jocul cuvintelor cu Dan Negru, va putea fi urmărit, de luna aceasta, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D. Astfel, amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou în atmosfera intensă a emisiunii care a cucerit publicul încă de la lansare prin simplitate și dinamism și a plasat constant Kanal D în topul audiențelor.

Emisiunea fenomen a lui dan negru revine la Kanal D cu un nou sezon, începând cu luna aceasta

Cu fiecare ediție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” captivează publicul de toate vârstele, oferind o experiență de neuitat atât concurenților, cât și celor care urmăresc emisiunea din confortul propriilor case. 

„Jocul cuvintelor arată că și publicul de televiziune e într-o continuă schimbare. Si schimbarea e în bine. Pentru cei mulți care urmăresc concursul de mai bine de doi ani, am un cuvânt din 9 litere: Mulțumesc!”, spune Dan Negru.

Când începe să se difuzeze emisiunea fenomen la Kanal D

Un format ușor de înțeles și captivant, ce pune la încercare cunoștințele de vocabular, emisiunea Jocul cuvintelor cu Dan Negru aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbiii române și capacitatea de a face conexiuni rapide și corecte.

 În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți curajoși, pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Cu Dan Negru la pupitrul emisiunii, atmosfera este întotdeauna plină de suspans şi fiecare moment devine o aventură în lumea fascinantă a cuvintelor.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru nu este doar un simplu concurs, ci o veritabilă gimnastică a minții, pentru întreaga familie. Nu pierdeți, așadar, din 20 mai, gimnastica minții pentru toată familia, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre