Simona Ionescu / Redactor Șef

„Te cunosc de undeva” și-a desemnat marii câștigătorii. Cine a luat premiul de popularitate

„Te cunosc de undeva” și-a desemnat marii câștigătorii. Cine a luat premiul de popularitate
Jo și Liviu, Emi și Cuza, Ilona și Ristei și Connect-R și Shift au fost cele patru echipe senzaționale care au concurat în marea finală a sezonului 20 „Te cunosc de undeva”. Câștigătorii s-au întrecut pe sine.

Marii câștigători ai trofeului „Te cunosc de undeva” sezonul 20 sunt Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Aceștia au făcut un show cu adevărat incredibil, cu celebra piesă November Rain de la Guns N’ Roses.

„Vrem să nimicim toate echipele în sezonul ăsta”

Barbara și Bela au luat premiul de popularitate

De când au intrat în competiție Ilona și Ristei au venit cu gândul de a câștiga, iar cântărețul a spus că nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul. Și au făcut-o. „Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta! Câştigăm sezonul ăsta, iar dacă nu câştigăm, ne vom faulta colegii. Mi-am propus să le facem concurenţă neloială”, a dezvăluit Florin Ristei. Pentru această finală, s-au schimbat puțin rolurile, Ilonei Brezoianu revenindu-i rolul de a cânta cel mai mult, în timp ce Ristei a făcut un adevărat regal la chitară.

Ilonei i-a fost cel mai frică de Emi și Cuza

Ilona și Ristei, marii câștigători

Artistul a spus că a cântat la o chitară originală, împrumutată de la un prieten, la fel cu cea din videoclip. Ilona a mărturisit la un moment dat că cel mai frică i-a fost de cuplul Emi și Cuza, dar aceștia s-au clasat pe locul trei, iar Jo și Liviu pe locul patru. Lupta s-a dat cu Connect-R și Shift, care l-au întruchipat pe unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai României, regretatul Aurelian Andreescu.

Finala Te cunosc de undeva

După ce au primit trofeul și premiul, Ilona Brezoianu a fost atât de emoționată, încât nu și-a putut opri lacrimile. În finală, jurații le-au dat concurenților note între 9-12, dar rolul hotărâtor în desemnarea câștigătorilor a revenit publicului din platoul emisiunii, care a oferit concurenților tot note de la 9-12, care s-au adăugat celor acumulate până atunci. Premiul de popularitate le-a revenit unor voci cu adevărat senzaționale, Bela și Barbara.

Ținute speciale pentru finală

Alina Pușcaș și Andreea Bălan
Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținute spectaculoase

Cei cinci jurați au fost foarte eleganți, dar Andreea Bălan a întors toate privirile. Vedeta a purtat o rochie alb cu argintiu, transparentă, lungă, accesorizată discret, care i-a pus în evidență trupul perfect. La rândul său, prezentatoarea emisiunii Alina Pușcaș a strălucit într-o rochie lungă argintie, mulată, până la pământ.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre