Simona Ionescu / Redactor Șef

Trăistariu fierbe pentru că nu a putut participa la Eurovision 2023. Compozitorii și-au bătut joc de el

Mihai Trăistariu suferă de o tristețe imensă. Artistul nu a participat la selecția pentru Eurovision deoarece nu a găsit o piesă pe măsura concursului. Înarmat cu răbdare, cântărețul spune că în 2024 va da lovitura.

Mihai Trăistariu a declarat că nu are, încă, piesa cu care să facă față la o astfel de competiție, pe care și-a pus în cap s-o câștige cu orice preț.

Mihai Trăistariu, supărat că niciun compozitor nu i-a creat o piesă demnă de Eurovision: „Mă enervează că nu sunt în stare!”

Doar la Eurovision se gândește, pentru că vrea să îl câștige, dar nu are o piesă. Din acest motiv, a anunțat compozitorii din România să-i pregătească o piesă cu care să ducă România, în premieră, pe primul loc. Din păcate, din 40 de piese a constat că niciuna nu e hit și decât să se facă de râs, a ales să nu participe la selecțiile pentru Eurovision 2023.

„Nu au fost în stare să-mi facă o piesă cum trebuie! Am primit 40 de piese și nici una nu e ceea trebuie! Nu sună deloc cum trebuie, îmi trebuie o piesă, un hit ca să câștig!

Cred, însă, că, abia în 2024, o să merg la Eurovision. Ăla o să fie anul meu, pentru că este Anul Dragonului. Până la urmă o să fac eu piesa că mă enervează să apelez la toți compozitorii posibili și imposibili, care, pur și simplu, nu sunt în stare să facă o piesă așa cum se cere!”, a declarat Trăistariu.

Fericit că a terminat ratele la bănci

Cu un ochi plânge, cu altul râde. Mihai Trăistariu, 43 de ani, e fericit pentru că a terminat ratele la bănci anul acesta. Mai mult, un alt vis de al său este să-și contruiască o casă în pădure, unde să își ducă traiul liniștit, alături de pisicile sale pe care le îngrijește cu multă afecțiune.

„Cel mai frumos cadou pe care le-am primit vreodată au fos doi pisici, în anula acela după ce am fost la Eurovision. De atunci, am prins dragoste de animăluțe. Nu pot să trăiesc fără ele.Am avut vreo opt pisoi, doi mi-au murit anul trecut, acum mai am doar șase. Mă rupe mâncarea pentru ei pe lună, dar nu mă las de ei! Mă costă 1500 lei pe luna numai pisicile! Ele sunt copiii mei! Mai dau 6 000 ron și pentru câini, căci am o asociație pentru animale pierdute!”, a mai declarat Trăistariu.

În anul 2006, Mihai Trăistariu a adus României locul 4 la Eurovision cu piesa „Tornero”. A fost unul dintre anii când România a reușit să se claseze pe una dintre cele mai înalte poziții la concursul european.

În 2022, România nu a reușit să se califice decât pe locul 18 în finala Eurovision, desfășurată la Torino, cu piesa „Llamame” interpretată de artistul WRS.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre