Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste bună pentru români. Se lansează o nouă televiziune

Veste bună pentru români. Se lansează o nouă televiziune
Consiliul Național al Audiovizualului și-a dat ok-ul și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să apară noua televiziune.

CNA a aprobat și extinderea rețelei Radio Impuls care va putea fi auzit în scurt timp și în Ploiești, Câmpina, Sinaia, dar și în Alba Iulia și Câmpeni.

Veste bună pentru români. Se lansează o nouă televiziune

Dogan Media International a reușit să se impună în România și să devină unul dintre marii lideri ai grupurilor media, aducând publicului informații de ultimă oră, dar și divertisment de cea mai bună calitate. Un conținut inovator care, împreună cu o experienţă multiscreen, la standarde de ultimă generaţie fac diferența între postul Kanal D și ceilalți competitori de pe piața românească.

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare.

Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a susținut Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, într-un comunicat. Noul program va fi inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România.

Grupul Dogan Media International este reprezentat de trei divizii importante pe piața din România

Postul de televiziune Kanal D s-a lansat cu 15 ani în urmă și a reușit să ajungă în top 3 televiziuni generaliste din România, fiind un „trendsetter în ceea ce priveşte formatele TV şi un reper de profesionalism, inovaţie şi bune practici într-un domeniu extrem de competitiv”.

Grupul Dogan Media International este format de trei divizii importante pe piața din România: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls, cu 14 licenţe) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro, canalul de YouTube TheXclusive și WOWnews).

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre