Simona Ionescu / Redactor Șef

Zvonurile s-au adeverit: HBO face o continuare pentru Game of Thrones, despre Jon Snow

Zvonurile s-au adeverit: HBO face o continuare pentru Game of Thrones, despre Jon Snow
HBO intră în faza de dezvoltare timpurie a unui serial sequel Game of Thrones despre Jon Snow, cu Kit Harington revenind în rolul care l-a consacrat. Zvonurile au fost confirmate.

Conform The Hollywood Reporter, HBO a intrat în faza de dezvoltare timpurie a primului său serial de continuare a Game of Thrones. Acest nou spinoff va fi un serial live-action centrat pe Jon Snow, Kit Harington urmând să își reia rolul său iconic, scrie Winteriscoming.net.

În ultima parte a seriei consacrate, Jon Snow, plecase în exil cu Rondul de Noapte după călătoria fatidică spre Sud, în urma căreia a ucis-o în mod tragic pe Daenerys Targaryen. Totodată el a fost văzut ultima dată călărind cu sălbaticii la nord de Zid. De-a lungul serialului, a fost un recrut bastard al Rondului de Noapte, un comandant, un rege și un războinic care a unit popoare disparate pentru a lupta împotriva armatei morților.

Personajul a fost una dintre cele mai incredibile povești din întreaga serie Game of Thrones. Fanii serialului au rămas cu întrebarea: ce s-a întâmplat cu el după ce a trecut dincolo de Zid? S-a alăturat oare sălbaticilor pentru a trăi în pace? I-a escortat doar spre Nord înainte de a se întoarce la Castelul Negru? Sau se va întoarce în Westeros ca Aegon Targaryen, ultimul din linia sa de sânge?

HBO pregătește și alte seriale ce continuă Game of Thrones

Odată cu noul serial, posibilitățile sunt nebănuite, nu doar pentru că un serial cu continuarea lui Jon Snow ar continua povestea din Game of Thrones, ci și pentru că ar deschide ușa pentru reapariția altor personaje. Arya a pornit să exploreze lumea; ce o împiedică să viziteze dincolo de Zid? Sansa este regină în Nord; ar putea avea nevoie într-o zi de ajutorul diplomatic al fratelui ei pentru a se ocupa de sălbatici? Sunt atât de multe lucruri pe care HBO le-ar putea face cu acest serial, mai arată sursa citată.

Nu este niciun secret că HBO are o mulțime de proiecte Game of Thrones în diferite stadii de dezvoltare. Primul serial succesor al Game of Thrones, House of the Dragon, urmează să apară în luna august a acestui an. Este un prequel care acoperă războiul civil brutal al familiei Targaryen, cunoscut sub numele de Dansul dragonilor, care a avut loc cu aproximativ 200 de ani înainte de Game of Thrones.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre