Sportivă de 14 ani, călcată în picioare de tatăl său. Imagini terifiante filmate din tribune

Sportivă de 14 ani, călcată în picioare de tatăl său. Imagini terifiante filmate din tribune
Cei care iubesc tenisul sunt în stare de șoc după ce pe internet a apărut un video cu o tânără tenismenă care a fost ruptă în bătaie de propriul tată.

Pe Internet au apărut recent imagini șocate cu o fată de 14 ani, jucătoare de tenis pe care propriul tată a transformat-o într-un sac de box.

Șoc în lumea tenisului. O jucătoare de 14 ani a fost călcată în picioare de tatăl său. Imagini terifiante

În videoclipul care a speriat omenirea tânăra tenismană este lovită cu picioarele de tatăl său, apoi trântită pe jos, în timp ce bărbatul parcă turbase și nu se mai oprea.  Mai mulți oameni din lumea tenisului s-au înfuriat și șocat totodată după ce pe Internet au apărut imagini șocante în care o jucătoare de tenis de 14 ani este bătută crunt de tatăl ei, după ce a pierdut un meci, la Belgrad.

Printre sportivele care au fost revoltate când au văzut aceste imagini îngrozitoare au fost atât Victoria Azarenka, o jucătoare profesionistă de tenis din Belarus, cât și Paula Badosa, o altă  jucătoare din Spania.

Cine a distribuit filmul

Filmulețul care arată ce se întâmplă cu fetița de 14 ani a fost distribuit inițial de un activist care a precizat ulterior că familia a venit de la un turneu din China. Igor Juric a mărturisit și că în urma a ceea ce a văzut, va pune urgent plângere, precizând și faptul că nu e prima când se întâmplă așa ceva în lumea sportului.

„Oamenii care își varsă frustrările pe sportiv. M-am săturat!”

“Aceasta este o nebunie! Cel mai rău lucru este că nu este singurul caz din lumea noastră sportivă. Oamenii care își varsă frustrările pe sportiv. M-am săturat! Vă rog să raportați! Multe încurajări pentru ea”, a transmis Paula Badosa.