Ștefan Bănică Jr., amintiri emoționante despre tatăl lui

Ștefan Bănică Jr., amintiri emoționante despre tatăl lui
Ștefan Bănică Jr. își pune sufletul pe tavă. Povestește despre tatăl său și ce lecții de viață a primit de la celebrul său părinte. Este invitat la emisiunea Irinei Păcurariu, la TVR 2.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Îi moștenește talentul celebrului său tată, iar la rândul său a transmis pasiunea pentru scenă fiului său, Radu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., amintiri emoționante despre tatăl lui

Ștefan Bănică Jr. este invitatul emisiunii „Rețeaua de idoli”. Duminică, 4 aprilie, de la ora 18:00, la TVR 2, jurnalista Irina Păcurariu l-a invitat pentru o discuție sinceră. A obținut a una dintre cele mai emoționante confesiuni. Artistul  a vorbit cu sinceritate despre avantajele și dezavantajele celebrității. A încercat, în exclusivitate, să lămurească zvonurile din viața sa.

Artistul se emoționează de fiecare dată când vorbește despre părinți. În special despre tatăl său, regretatul Ștefan Bănică Senior, unul din cei mai mari actori ai comediei românești.

„Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind i-am spus «Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab».

Era un film românesc . Tata tace, apoi spune: «Ai fost la film… ai plătit bilet?» «Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică!» . «Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva.

Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea.»

Au trecut anii și am făcut «Liceenii». Am vorbit din nou cu tata. «Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești», mi-a spus el. Am înțeles atunci cum merg lucrurile. Când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul”, a povestit actorul la „Rețeaua de idoli”.

Ștefan Bănică Jr. este invitatul emisiunii „Rețeaua de idoli”, duminică, 4 aprilie, de la ora 18:00, la TVR 2

Ștefan Bănică Jr, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Ștefan Bănică Jr. a făcut senzație încă din tinerețe atât pe plan muzical, cât și pe plan actoricesc. Fiecare apariție este apreciată, fie că este vorba de muzică, teatru sau televiziune.

În 2009, Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de celebra soprana Angela Gheorghiu, un simbol în muzică, în Hyde Park, Londra, la Balul BBC, unde au interpretat „Numele tau”, o melodie proprie.

„Vă invit să descoperiți un artist foarte bun din România, Ștefan Bănică”, a spus Angela Gheorghiu pe scenă, în fața a peste 30.000 de spectatori.

„Îi mulțumesc Angelei Ghiorghiu pentru materialul acesta. Adrian Enescu ne-a ajutat cu orchestrația. El ne-a trimis partituri, eu nu știu notele, sunt autodidact. Dar am compus cântecul, muzica, versurile” a mai spus Ștefan Bănică Jr.


Ștefan Bănică, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. A plâns minute în șir

El este adevăratul Ștefan Bănică jr.! Va trebui să vă obișnuiți