Simona Ionescu / Redactor Șef

A început războiul între Oane. Cine a înfipt prima sulița: „Mocangista” sau „Querida”

A început războiul între Oane. Cine a înfipt prima sulița: „Mocangista” sau „Querida”
Oana Zăvoranu și Oana Roman sunt la cuțite. După ce fiica lui Petre Roman i-a intentat proces, fosta soție a lui Pepe reacționează dur.

Pe motiv că i-a jignit fetița, Oana Roman i-a deschis proces Oanei Zăvoranu. Ce se întâmplă acum cu cele două.

A început războiul între Oane. Cine a înfipt prima sulița: „Mocangista” sau „Querida”

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman a ieșit pe rețelele de socializare unde a susținut cu tărie că a câștigat procesul. Oana Zăvoranu însă, spune că totul e o minciună și explică cum e situația reală. Potrivit declarațiilor acesteia, soluția dată de magistrați nu e definitivă, așa că Oana Roman se bucură degeaba.

„Asta e o mincinoasă, o profitoare!”

„Atât timp cât nu ai o soluție definitivă, nu înseamnă că ai câștigat un proces! De fapt, aceste ordonanțe președințiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că în toamnă încep procesele civile propriu-zise și acolo mă voi concentra eu. Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!».

Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toți frumoși, nu sunt toți slabi. Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mișto… este haios, îți dorești compania lui, dar ea nu are nimic!”, a spus Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

„Tot ce fac este un pamflet”

Referitor la emisiunea sa de pe Youtube, Oana Zăvoranu spune că totul este un pamflet, iar ea nu inventează niciodată nimic „Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt esspresor decât dacă o faci pentru nişte bani mai mult sau mai puţin?

Oamenii vor înţelege cine e Oana Zăvoranu şi ce face Oana Zăvoranu în timp. Poporul nostru nu ştie să aprecieze oamenii la justa lor valoare. Știu să aprecieze non-valori, persoane din astea efemere, de-o vară, de-un sezon. Ce lucruri neadevărate spun eu? Cumva eu inventez lucruri? Am eu vreun folos, îmi intră mie vreun milion de euro în buzunar? Fac treaba asta pentru că este în simţul meu civic! Sunt un om foarte deştept şi mor aşa când văd numai minciună!

Să vă mai spun ceva! Eu din YouTube nici măcar un cameraman nu pot să îmi plătesc. Eu nu am avut nevoie să îmi fac YouTube pentru bani. Voi le îmbogăţiţi pe toate habarnistele astea, uitându-vă în gura lor şi crezând ce fac ele! Chiar ieri am întrebat într-un story cu ce se ocupă Peppa Pig.

Care este meseria ei? Ce ştie ea să facă? Nu îmi vine să cred cât timp au astea să stea pe Instagram. Story peste story, explică, îşi dau tratate de psihologie… Cine? Astea sunt nimeni!”, a aruncat cu săgeți  Oana Zăvoranu.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre