Simona Ionescu / Redactor Șef

Abia acum s-a aflat cine e și unde lucrează femeia cu care Pique o înșela pe Shakira

Abia acum s-a aflat cine e și unde lucrează femeia cu care Pique o înșela pe Shakira
Relația lor a devenit publică acum două luni, dar abia acum identitatea amantei a fost devoalată. Când și-a luat amantă, Pique a acționat ca și cel mai banal bărbat.

Identitatea femeii cu care Gerard Pique (35 de ani) a înșelat-o pe Shakira (45 de ani) a rămas ascunsă vreme de aproximativ două luni, dar acum misterul a devenit public. Asta, în ciuda eforturilor depuse de ambele personaje implicate. Pusă la rang de amantă, tânăra și-a șters conturile de pe rețelele sociale, însă degeaba.

Săptămâna aceasta, celebrul tabloid El Periodico a dezvăluit identitatea tinerei și a oferit și detalii despre ea.  Femeia cu care Pique a înlocuit-o pe Shakira are jumătate din vârsta artistei, 23 de ani. Ea se numește Clara Chia Marti și trăiește în Barcelona. Inițial s-a spus că Pique și amanta s-au cunoscut într-un bar, cu mai multe luni în urmă, iar relația dintre ei ar fi început imediat.

Femeia cu care Pique o înșela pe Shakira lucrează pentru fotbalist

Între timp se știe că tânăra Clara Chia Marti lucrează acum pentru Kosmos, compania fotbalistului.  „Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă”, a declarat, pentru ziar, sursa care i-a dezvăluit identitatea.

Shakira se mută în celălalt capăt al lumii, vrea distanță maximă de Pique

După 12 ani alături de marea dragoste a vieții sale, Shakira se mută în celălalt capăt al lumii, ca să fie cât mai departe de tatăl copiilor si care a rănit-o iremediabil. Ea pleacă la 7.500 kilometri și va ocupa o vilă de 16 milioane de euro.

Conform Marca, Shakira părăsește Catalunia pentru Miami, unde deține o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro. Cât a locuit în Spania și relația cu fotbalistul era pe val, Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată. Până la urmă, lipsa clienților pentru vilă îi pică bine vedetei, pentru că are unde pleca să uite de cel care i-a înșelat sentimentele. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață în urmă cu 21 de ani. A fost o adevărată afacere. Shakira a plătit pe imobil doar 3 milioane de dolari, iar între timp, prețul a crescut remarcabil. Vila din Miami are o suprafață totală este de 2.000mp, 6 dormitoare, 7 băi, propria sală de fitness, o sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre