Simona Ionescu / Redactor Șef

Absentă în mod ciudat de la botezul fiului lui Pepe, Oana Roman trece prin momente de cumpănă: „Am rupt și oameni…” – Exclusiv

Absentă în mod ciudat de la botezul fiului lui Pepe, Oana Roman trece prin momente de cumpănă: „Am rupt și oameni…” – Exclusiv
Oana Roman a lipsit de la botezul fiului lui Pepe, eveniment de mare ținută care a avut loc în acest weekend.

În timp ce toată „crema” artistică a țării s-a bucurat la petrecerea ce a urmat creștinării lui Pepe junior, Oana Roman trece prin momente de cumpănă și a lipsit de la eveniment, iar acest lucru nu a trecut neobservat. Multă lume care a urmărit botezul lui Pepe junior pe rețelele sociale s-a întrebat de ce a lipsit Oana.

Este cu atât mai curios având în vedere cum s-a poziționat fiica fostului premier al României încă din timpul scandalului ce a precedat  divorțul preferatului ei. Amintim că Oana Roman s-a implicat în tumultosul divorț dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ea s-a poziționat de partea artistului, susținând inclusiv că știa despre o presupusă escapadă a Ralucăi cu Ibrahim.

Ulterior, la un eveniment organizat de Oana Roman, a participat și Raluca, alături de fiicele sale, iar cele două femei s-au și fotografiat împreună. Mai mult decât atât, după ce Pepe și-a oficializat relația cu Yasmine Ody, Oana Roman a fost cea care a distribuit o fotografie cu aceasta pe rețelele sociale, lăudând-o pentru frumusețea ei naturală.

Între timp însă, pare că relația cu Pepe și noua sa familie s-a mai răcit, drept dovadă, Oana Roman nu a participat la botezul lui Pepe junior, preferând să petreacă după-amiaza și seara în compania familiei, la restaurant.

Oana Roman trece prin momente de cumpănă

Pentru că lumea i-a simțit lipsa de la evenimentul monden al weekend-ului, Oana Roman a simțit nevoia să dezvăluie ce se întâmplă. Ea a reacționat pe Instagram, cu o postare edificatoare. Printre rânduri, vedeta dă de înțeles multe.

„Simt ca sunt în cea mai bună formă din viața mea. Fizic si mental am ajuns la o maturitate. Am înțeles că trebuie să mă pun pe un loc fruntaș și să încetez să vreau sa fac totul pentru alții ca să-mi găsesc validare. Să nu credeți că n-am plătit un preț mare pentru asta. Prețul e chiar mare dar a meritat. A meritat chiar dacă a însemnat să rup bucăți din mine. Bucăți fără de care credeam că nu pot trăi. Am rupt și oameni, și momente și stări. Și încă voi mai rupe.

Și încă voi mai renunța și la oameni ce păreau indispensabili și la momente care nu vor mai fi. Dar m-am câștigat eu pe mine. Deși încă doare uneori. Alegerea e asumată. Si nu este loc de întors. Pentru că eu trebuie sa fiu bine ca să pot să primesc bine”, a dezvăluit Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre